|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Šteka mouse pointer pri otvaranju OCCT-a!
Dakle prva konfa iz siga a problem je sljedeći: Pri otvaranju tj. startanju OCCT-a dok su na zaslonu ona dva čovca što lupaju čekićima mouse pointer zapinje na zaslonu ako ga vrtim u krug dok čekam da se OCCT učita. Nadalje kad startam GPU OCCT-test imam svako malo u nepravilnim razmacima fream drop-se sa 115 fps-a na 85-95 fsp-a što rezultira kao okom ljepo primjetan "trzaj" onog čupavog objekta. Probao više vrsta drivera,..trenutno sam na zadnjima 10.7 i stvar sa svima ista.Pratio u Task Menageru CPU usage u trenutku trzaja i ono je malo tj. normalnih postotaka,baš kao i na drugoj vrlo sličnoj konfi (iz siga). Ista stvar se dešava bio proc i grafa na defoultu ili bili oni klokani,..nema razlike. To isto mi se događa i pri startanju npr. SpeedFan-a dok Mozzila,Thunderbird,BSPlayer,CPU-Z i ostali koje koristim nemaju taj problem. Najzanimljivije mi je da npr. u 3DMark06 i igricama neprimjetim te fream drop-ove i skor u dvije podjednake konfe (iz siga) koje imam mi je gotovo identičan. Ako neko zna zbog čega se ovo događa bio bi mu zahvalan na objašnjenju,..hvala.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
I što je tu problem? OCCT inače zna trzat baš pri loadanju dok su frame dropovi dio stress testa. Ne vidim šta je tebi sad tu problem? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Znači na jednom kompu imam fream dropove sa 115fsp na 80fsp-a,dok na drugom koji je gotovo identičan nisam nikada primjetio veći fream drop od 5-10 fsp-a. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Problem riješen,..radilo se ipak o jednom (od četiri) neispravnom modulu memorije. Nakon bezbroj pokušaja i razno-raznih kombinacija konačno naletio ![]() Ovo sada može lock!
Psittacula Eupatria Zadnje izmijenjeno od: sina xx3. 30.07.2010. u 19:53. Razlog: Riješio problem :) |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|