|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Kućište i napajanje za novu konfiguraciju
Molio bih vaša cijenjena mišljenja o kombinaciji CoolerMaster HAF 922 kućišta i napajanja SeaSonic SS-750KM. Napominjem da cijena ne igra ulogu već mi je isključivo bitna kvaliteta. Ovo bi trebalo biti osnova za i7 konfiguraciju, s vjerovatnih 12gb ram-a i kasnije možda s dvije grafičke kartice ranga Ati radeon hd5870 ili slične, pa me zanima da li je dovoljna snaga napajanja za sve to. Tu su još dva caviar black hdd-a, dvd pržilica i satelitska kartica, sve na matičnojAsus Rampage III Extreme ali možda i nekoj jeftinijoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
IMHO bolje uzmi full tower kučište, CM Cosmos, HAF932, (možda pričekati da dođe fenomenalni HAF X), Corsair Obsidian ili slično.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ako cijena nije problem oonda za takve komponente def Corsair Obsidian. A ako zelis nesto malo robusnije onda da, pricekati HAF X. Naravno ovo su sve full toweri. Od medium towera svakako spomenuti treba Lian Li PC-P50 i PC-7FNW. HAF 922 je jako dobar isto. Pripazi samo da imas dovoljno mjesta za graficke kartice, treba ti 30tak cm ako ciljas na HD5870 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Hvala na sugestijama za kućište, nekako mi je HAF X najpoželjniji od ovih...a što kažete za ovo napajanje koje sam naveo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Ok, hvala na trudu! Razmišljao sam i sam o HX850, ali sam mislio da je ovo seasonicovo kvalitetnije, jedino što je slabije pa me brine dal je 750w dovoljno snage... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ovih je dana netko na tržnici mijenjao/prodavao TX750 za ne baš veliku lovu, a on bi ti bio dovoljan.
![]() |
#8 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Radije bi isao na Seasonica KM nego na corsaira... Bio bi ti dovoljan i 650 W, al ako hoces rezervu uzmi si KM750... Za kuciste bi ti preporucio HAF X-a
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Sa svim ovdje preporučenim napajanjima možeš bez problema ganjati neki high end stroj tipa i7 + crossfire, jedino ne znam za fermi SLI. Moj glas isto za seasonica jednostavno je mrak imati 90+% efikasno napajanje kojem se ventilator neće vrtiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Hvala vam svima, odluka je pala na seasonica KM i HAF X kućište...samo treba pričekati da dođe kod nas, ali mislim da vrijedi čekati ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|