|
![]() |
#1 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
peticija za more
evo molio bih vas da potpisete peticiju! hvala Ljubitelji mora, >> > >> > Od mora smo uvijek samo uzimali. Sada treba našu pomoć. >> > >> > Na web stranici časopisa o moru, 'Morsko Prase', izašla je >> internet peticija za istupanje Hrvatske iz Družbe Adria. >> > >> > Mislim da je naše more vrijedno potpisivanja te peticije. >> Pozivam da i vi potpišete, ako već niste LINK |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Družba Adria - projekt koji uključuje 90-tak tankera godišnje koji bi uplovljavali u Omišalj i tovarili naftu. Najveći problem su balastne vode i moguča kalvarija koja bi se mogla dogoditi. To bi potuklo kopriličnu količinu flore i faune u Hrvatskom moru. Tužno! A sve to zbog par miliončeka baksa koje bi zaradili na tome. Svakako ne dovoljno za taj scenarij. Ukoliko Hrvatska izađe iz cijelog projekta, političke posljedice bi bile vrlo loše za nju. Bolja bi solucija bila da to napravi druga strana. Tako vi zadržali ono malo kredibiliteta što nam je ostalo. Mislim, ne možeš obečati pa onda odustati. To se u svjetskom bussinesu ne radi. Ako Hrvatska i odustane, mora se nači drugi partner. Moraju to napraviti jer je previše love u pitanju. I tražiti će ga najbliže željenoj lokaciji. I tko ostaje kao izbor? Slovenci i Talijani! Hoće li Slovenci biti zabrinuti za svoja 2 kubika mora ili Talijani koji su ga odavno zasrali? Hoće li njima predstavljati problem balastne vode? Hoće li to kvalitetno nadgledati. Boli ih đon. A kome će balastne vode i moguča kalvarija naštetiti? Zagrizli smo govno a sada je red da ga i progutamo. Ispljunut ga više ne možemo jer nije uputno a i svrha je upitna.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Apsolutno se slažem s Rakom. Družba Adria nije lijp projekt, no problem je da će se on ostavriti, pristali mi ili ne. Ako mi ne pristanemo sva lova će otići ili Slovenicma ili Talijanima, ovime mi imao šansu odrediti pravila i to jako stroga i njih i ndagledavati tko i kao smije ući u naše more, i ujedn pobrati lovu! Ako se desi da to uzmu slovenci ili talijani em kaj će balstne vode postojati i dalje a od love ni L, te nećemo biti u mogućnosti odrediti pravila i njihnadgledati. Dakle idemo u taj projekt, ali moramo odrediti stroga pravila i njih i strogo kontrolirati.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Vlada bi Talijanima oprostila što im se to dogodilo uz rijeći Shit happends jer bi Talijani zabranili prijevoz našeg plina prek Italije, a Slovenija bi to svesrdno podržala.
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
koliko ja znam, a mozda grijesim, tankeri i ostala opasna plovila (primjerice podmornice na nuklearni pogon) ne smiju uplovljavat u jadran bez pristanka svih triju drzava ili barem i italije i hrvatske
![]() |
![]() |
#7 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
so whats new svi nas yebu...
![]() |
#8 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Mislim da je bolje pristupiti jer u tom slicaju mozes postaviti neke svoje uvijete kojih se oni moraju drzati ,ako netko drugi to uzme onda mi ne mozemo postavljati uvijete.... Ali da moram birati ja bi radije rekao NE,samo to je trebalo na pocetku razmisljati a ne sada....sada je kasno
![]() |
#9 | |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
kupam se, ali naredenje je naredenje. hrvati nikako da shvate da im nece lepi plavi jadran kako kazu srbi dati kruha. dabe nam je sve kad nam kruli u zeludcu. jedino me savjest pekla kad sam jedan put bacio 100 kg starog kruha u more. mislio sam da ce me bog kaznit ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|