|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Tipkovnica za laptop
Bok, imam problema s tipkovnicom za laptop, naime prolio se sok i sada se naravno tipke lijepe i ostaju pa je nemoguce raditi, i jedna tipka vise ne reagira, pa vas ja pitam dali je moguce da ju ja izvadim i dobro isperem jer nevidim drugog nacina da ju ocistim, znaci hoce li raditi i cime da je isperem ako je to moguce? Ili jos bolje rjesenje ako ima gdje da kupim u Hrvatskoj tipkovnicu za laptop, radi se inace o modelu HP pavailion dv7? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jesi siguran da imaš soka samo na tipkovnici? Ako je tekućina ušla kroz tipke na matičnu ploču laptopa, mogao bi ubrzo imati gecrk situaciju. Najbolje bi bilo da ga odneseš na servis da se oni zabave s time. Inače, za čišćenje ploče ljudi koriste alkohol (čim čistiji, najbolje onaj iz ljekarne), a za tipkovnicu destiliranu vodu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Morat ćeš napraviti nekakav razrijeđeni alkohol, jedno 10-tak % (alkohol + destilirana voda). Sok je gust i ljepljiv kad se osuši, voda mu neće moći ništa. Umoči u to, malo pusti da se otapa, onda isperi destiliranom i ostavi okomito da se osuši (ne na suncu). I dobro ti Coconut kaže, pregledaj da nije negdje zacurilo. Matičnu možeš čistiti alkoholom i ako dobro pokupiš sok, ne moraš ni ispirati.
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Zapravo se radilo o pivu, ne o soku:-), sok sam napisao iz pristojnosti, al svejedno je dosta ljeplivo:-). btw, pa ima li gdje za kupiti tipkovnicu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
iVar
Datum registracije: Nov 2009
|
|
|
Oglas
|
|