|
![]() |
#1 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() Pokupil sam gripu. 39.1 kurim i kašljem ko sumanut. U petak nas bilo 12 od 25 u razredu. Ja sam bio u zadnjoj liniji obrane : CoolRamb , ali ufatilo je i mene. Da čujem ko je od vas bio moje sreće. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
rjetko sam bolestan i to onda max 24h, gripu nisam imo 10 godina... najveca bolest u zadnjih 4 g mi je bilo trovanje skoljkama koje sam jeo za uskrs (debil ja) i onda sam imo zelucane smetnje 7 dana al nisam rigo... zadnji put sam rigo pred jedno 3 tjedna i to radi neke viroze i imo 38.5 al samo 24h opet, prije toga sam zadnji put rigo pred nekih 6-7 godina... cak ni od cuge ne rigam....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Prebolio gripu prije 2 tjedna. ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
Evo ja sam gripu prebolio pred 3 tjedna
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja nisam bio cijeli prošli tjedan u školi, ali ne zbog gripe, nego su u pon i uto bila natjecanja, a onda sam si uzeo par zasluženih dana odmora na račun 37,1C temperature ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Resistance is futile
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
moj brat ( onaj srednji ) kuri 38 ![]() ![]() @ rendula si bil mozda u Krapini , jer mi smo imali svi slobodni dan zbog odrzavanja razlicitih natjecanja taj dan ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Registered User
|
@syss bio sam na fizici i matematici, predmeti koji se zapravo trebaju puno učiti mi nisu jača strana. @DrTom nisam bio mogao na trening u ponedelak, bio sam crknut, bolila me glava i još sam k tome morao štrebati formule iz fizike da e dođem ko zadnji mulac tamo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Resistance is futile
|
Citiraj:
Jel to možda neka vrsta jela? :clap: ![]() @rendula Sutra prva ekipa igra utakmicu s početkom u 18:00. Oni će biti dosta brzo gotovi, negdje do 20:15 sigurno, tako da se onda poslije toga možemo obraćunati. Još se ne zna kad mi imamo tekmu, ali probaj svakak sutra navratiti i nemoj mi zaboraviti vratiti one CDe. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Mene ak boli dlaka na desnom j....u il temperatura (mog procesora) pređe 36.8 mene nema u školi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
JDM
|
ja šijem 38 več sad. POpodne prognoziram 40. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Ja već 3 godine nisam bio bolestan i onda me u noći s utorka na srijedu. Temperatura bila 39, glavobolja, bolilo grlo, bio totalno u qrtzu. Otišao doktoru poslijepodne, doznao da imam upalu grla, dobio Klavocin da se šopam s njim, dobio Lupocet da se i s njim šopam.. I tako sam lijepo proveo vikend - od srijede do subote samo ležao u krevetu, skroz mala poboljšanja su bila i baš sam bio nikakav. Tek mi je u subotu navečer postalo dosta bolje al ajde, sad sam bar konačno dobro.. Jedino što sad kašljem ko sobina.. Al proć će valjda ![]()
![]() |
#17 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Pola mojeg faksa je bolesno. Sad samo čekam da i ja pokupim gripu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
..he, he, he...ja se ne sjecam kad sam zadnji puta bila bolesna... ![]() ...jedino sto mi se zna desiti je to da ponekad izgubim glas...onako... da ne mogu niti rijec izgovoriti... ![]() ...ajd' svi koji ste bolesni...piti puno caja i c vitamina i jesti narandze i kivije...i odmarati... ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Džabe si krečio!
|
Prije dva tjedna sam odležo 7 dana, onda 7 dana išo u šklolu i sad ležim već tri dana, a ndam se još tri. ![]() Gripa Rulezzz! Dobro, stalno kašljem onak, ko kad iz kubamke prvi dim povučeš. I svaka košćica me boli. I doma hodam u jakni. Zima mi je stalno zbog temperature 39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
JDM
|
Nemrem disat, lijevi bubreg me boli (previše tekučine), kašljem, sve mi ima okus po stiroporu. Očajan sam. Rađe bi u školu nego da sam u ovoj agoniji. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
)Al bez ovog sa bubrezima(... Samo se zaletim u videoteku i deri po DVD-u stari moj... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
mrzi zimu
|
...jadni vi decki...pa to je koam ako vam je stvarno tako lose...nije bas to supoer...makar si doma i ne ides u skolu ![]() ...meni se sad ono malo sranje od herpesa naselilo na čubicu...i sad me to tak smeta, i boli i svrbi i ne znam sto sve ne...blah... i osjecam se ko neki frik...fuj... ![]()
![]() |
#25 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Ni ja... Jutros u školi kašljem ko debil, već se nadam da ću se smrtno razbolit da ne moram više u školu, prije pola sata u kratkim rukavima u kladionicu, ali ništa... ![]() Suđeno mi je da se ne razbolim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
sto da napisem ?!
|
Evo mene grlo počelo bolit ( to je od one pive hladne ) , malo mi šmrklji cure ali nema veze. Još me stara živcira i tako polagano piz**m ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
JDM
|
Evo 2 dana nisam PC upalio. 2 dana 40 temperatura. Glava boli... Tek mi je sad malo bolje reko da napišem nešto da znate da sam živ. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
Mene je vec prosla:clap:
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
ja zasad ziv i poluzdrav. mene grlo malo malo sjebe. to vucem od 6. mjeseca prosle godine, mislim da moram vadit krajnike. onak, bude mjesec dana ok, onda tjedan dana boli, i tak unedogled. stvarno jadno. al tu i tamo cugnem rakijice za dezinfekciju. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|