|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Pokupil sam gripu. 39.1 kurim i kašljem ko sumanut. U petak nas bilo 12 od 25 u razredu. Ja sam bio u zadnjoj liniji obrane : CoolRamb , ali ufatilo je i mene. Da čujem ko je od vas bio moje sreće. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
rjetko sam bolestan i to onda max 24h, gripu nisam imo 10 godina... najveca bolest u zadnjih 4 g mi je bilo trovanje skoljkama koje sam jeo za uskrs (debil ja) i onda sam imo zelucane smetnje 7 dana al nisam rigo... zadnji put sam rigo pred jedno 3 tjedna i to radi neke viroze i imo 38.5 al samo 24h opet, prije toga sam zadnji put rigo pred nekih 6-7 godina... cak ni od cuge ne rigam....
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Prebolio gripu prije 2 tjedna. , a kaj se riganja tiče zadnji put sam rigao prije 5-6 mjeseci od cuge!![]()
|
|
|
#4 |
|
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
Evo ja sam gripu prebolio pred 3 tjedna
|
|
|
#5 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja nisam bio cijeli prošli tjedan u školi, ali ne zbog gripe, nego su u pon i uto bila natjecanja, a onda sam si uzeo par zasluženih dana odmora na račun 37,1C temperature ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Resistance is futile
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
moj brat ( onaj srednji ) kuri 38 , ja se mogu pofaliti da nisam bil bolestan ni u kom smislu vec dobrih 6 ili više godina @ rendula si bil mozda u Krapini , jer mi smo imali svi slobodni dan zbog odrzavanja razlicitih natjecanja taj dan pa smo ljepo zaposjeli informaticku ucionicu i španali Ut i Mohu celji dan ...![]()
|
|
|
#9 |
|
Registered User
|
@syss bio sam na fizici i matematici, predmeti koji se zapravo trebaju puno učiti mi nisu jača strana. @DrTom nisam bio mogao na trening u ponedelak, bio sam crknut, bolila me glava i još sam k tome morao štrebati formule iz fizike da e dođem ko zadnji mulac tamo Al slobodno mi probaš pokazati sutra, nećeš moći svaki put pogoditi prasicu u petom setu kod 12:12![]() |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Resistance is futile
|
Citiraj:
Jel to možda neka vrsta jela? :clap: :clap:@rendula Sutra prva ekipa igra utakmicu s početkom u 18:00. Oni će biti dosta brzo gotovi, negdje do 20:15 sigurno, tako da se onda poslije toga možemo obraćunati. Još se ne zna kad mi imamo tekmu, ali probaj svakak sutra navratiti i nemoj mi zaboraviti vratiti one CDe. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Mene ak boli dlaka na desnom j....u il temperatura (mog procesora) pređe 36.8 mene nema u školi. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
, zagorci te buju nadevali i onda od tebe kobasice napravili , a delegacija Žderonja bu ostalo napravila ![]()
|
|
|
|
#13 |
|
JDM
|
ja šijem 38 več sad. POpodne prognoziram 40. ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Ja već 3 godine nisam bio bolestan i onda me u noći s utorka na srijedu. Temperatura bila 39, glavobolja, bolilo grlo, bio totalno u qrtzu. Otišao doktoru poslijepodne, doznao da imam upalu grla, dobio Klavocin da se šopam s njim, dobio Lupocet da se i s njim šopam.. I tako sam lijepo proveo vikend - od srijede do subote samo ležao u krevetu, skroz mala poboljšanja su bila i baš sam bio nikakav. Tek mi je u subotu navečer postalo dosta bolje al ajde, sad sam bar konačno dobro.. Jedino što sad kašljem ko sobina.. Al proć će valjda ![]()
|
|
|
#17 |
|
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Pola mojeg faksa je bolesno. Sad samo čekam da i ja pokupim gripu. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
..he, he, he...ja se ne sjecam kad sam zadnji puta bila bolesna... ...jedino sto mi se zna desiti je to da ponekad izgubim glas...onako... da ne mogu niti rijec izgovoriti... ...ajd' svi koji ste bolesni...piti puno caja i c vitamina i jesti narandze i kivije...i odmarati... ...i sto brze ozdravite...![]()
|
|
|
#19 |
|
Džabe si krečio!
|
Prije dva tjedna sam odležo 7 dana, onda 7 dana išo u šklolu i sad ležim već tri dana, a ndam se još tri. Gripa Rulezzz! Dobro, stalno kašljem onak, ko kad iz kubamke prvi dim povučeš. I svaka košćica me boli. I doma hodam u jakni. Zima mi je stalno zbog temperature 39. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
JDM
|
Nemrem disat, lijevi bubreg me boli (previše tekučine), kašljem, sve mi ima okus po stiroporu. Očajan sam. Rađe bi u školu nego da sam u ovoj agoniji. ![]() |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
)Al bez ovog sa bubrezima(... Samo se zaletim u videoteku i deri po DVD-u stari moj... |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
mrzi zimu
|
...jadni vi decki...pa to je koam ako vam je stvarno tako lose...nije bas to supoer...makar si doma i ne ides u skolu ...meni se sad ono malo sranje od herpesa naselilo na čubicu...i sad me to tak smeta, i boli i svrbi i ne znam sto sve ne...blah... i osjecam se ko neki frik...fuj... ![]()
|
|
|
#25 |
|
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Ni ja... Jutros u školi kašljem ko debil, već se nadam da ću se smrtno razbolit da ne moram više u školu, prije pola sata u kratkim rukavima u kladionicu, ali ništa... Suđeno mi je da se ne razbolim ![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
sto da napisem ?!
|
Evo mene grlo počelo bolit ( to je od one pive hladne ) , malo mi šmrklji cure ali nema veze. Još me stara živcira i tako polagano piz**m ! ![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
JDM
|
Evo 2 dana nisam PC upalio. 2 dana 40 temperatura. Glava boli... Tek mi je sad malo bolje reko da napišem nešto da znate da sam živ. ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
Mene je vec prosla:clap:
|
|
|
#30 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
ja zasad ziv i poluzdrav. mene grlo malo malo sjebe. to vucem od 6. mjeseca prosle godine, mislim da moram vadit krajnike. onak, bude mjesec dana ok, onda tjedan dana boli, i tak unedogled. stvarno jadno. al tu i tamo cugnem rakijice za dezinfekciju. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|