|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Punkbuster problem kod COD4
Evo stalno me izbacuje nakon ,minutu iganja na netu, kaže: "nick PunkBuster kicked player nick (for 0 minutes) No packet Flow" Več sam čuo da treba podesiti firewall da pušta punkbuster na net, ali kako se to dela. Dajte molim vas pomoć, jer nemrem se connectati svakih 30 sek ili min Ja se duboko isprićavam adminima, ali sam rješio problem, nisam dobro search koristil. Molim lock i brisanje po mogučnosti Zadnje izmijenjeno od: matija84. 29.11.2007. u 14:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
same here! COD4!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
ljudi molio bi za pomoc tek sad bi poceo igrat cod4 multiplayer al me stalno punkbuster izbacuje iz igre cim udjem sta da radim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pa jesi updatao Punkbustera? Jel imaš origigi key? Pokreneš punkbuster.exe, odabereš igru na koju želiš primijeniti punkbuster i stisneš update. Nakon par minuta sve je kako treba.
![]() |
#6 |
humanware
Datum registracije: Mar 2009
|
www.evenbalance.com od tamo skini pbsetup.exe |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
kaj se tice ovog packet flow-a, ukljuci konzolu i upisi dok si u glavno meniju seta cl_maxpackets "100" (ovo je preporuceno ako igras u lan-u), a ovo ako igras na netu seta cl_maxpackets "60".probaj jedno i drugo |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Nervozni poštar
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
usnimim najnoviju verziju i opet isto.......HELP!
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|