|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Google Toolbar for Mozzila Firefox
Kod drugara nece da se instalira GoogleToolbar. Koristi Mozzila Firefox 2.0.0.20, Ne prihvata ni jedan AddOns. Ako moze hitan odgovor sta moze da bude problem. Samo da dodam, ja koristim istu Mozzilu vec godinama i uvek je sve ok. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Brisanje trenutnog i kreiranje novog profila, ili kompletan reinstall Mozille ne pomaze? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Cek cek malo, ne razumem sta mislis pod tim da se menja profil ili ne vredi reinstall? Da ne zaboravim, hvala na pomoci i angazovanju, imas pivo od mene, prvom prilikom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ima prastaru verziju za koju add-onovi više ne važe. Neka stavi noviju (trenutna je 3.6.6) pa neće biti problema ni sa toolbarom ni sa add-onovima.
![]() |
#6 |
Registered User
|
Ok, hvala Vam. Javljam u ovom istom postu, da ne bih nepotrebno zauzimao prostor, kakav je rezultat posle install v3.6.6. Samo da pokazem zbog cega sam zbunjen, zasto kod drugara nece. Moja Mozzila 2.0.0.20 ![]() Zadnje izmijenjeno od: borisb. 11.07.2010. u 14:51. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|