|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Odlicno! Sviđa mi se sto ima vise testova. Dobar clanak. U sistemu ste napisali i Asus Ares ali ga nigdje nema u grafovima? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Koliko ste tih SOC kartica dobili na test, mogli ste koju i baciti pod LN2. Ovako na zraku ionako nije fora klokenisat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Pitanje/prijedlog, možda je već neko pitao/predlagao. Zašto kod testiranja buke/tišine hladnjaka na grafama (a i na CPU hladnjacima), ne staviti kratki cca 1 minutni snimak rada dotičnih. Recimo na cca 30%, 60% i 100% brzine vrtnje na udaljenosti od recimo 1-1,5 m. Svejedno koje vrijednosti. Svi znamo da je razina buke subjektivni doživljaj, a mislim bi se time samo upotpunio doživljaj testa i dao dozu objektivnosti (mislim na razinu buke hladnjaka) Inače, test je već poslovično dobar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Vidim da je bilo problema sa Oc memorije. Isto je i na mojoj Gigi dok se ne digne voltaža iznad 1.1v a onda ide preko 1000mhz bez problema. Jako dobar boost preformansi u odnosu na ref. model i dobar review. Na kojoj voltaži radi GPU? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
What do we want??? LN2!! When do we want it?? Now!!! ![]() ONT: Idle je fin što se tiče temperaturi, ali očekivao sam dosta manji load, što baš i nije u ovom slučaju. Vrlo vjerojatno je ta temperatura zadovoljila automatsku regulaciju. Jesi probao što ručno štelat? Onak dobar omjer buke/temperature? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Lijepo i skupo. ![]() Odlično sastavljen članak za razliku od prethodnog u kojem sam našao jako puno tipfelera. $380 je bome lijepa cifra, pogotovo kad pribrojimo još ono što će naši trgovci nadodati, ali barem sad crveni tabor napokon dobiva punopravnu konkurenciju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#12 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Ma znam, ali moglo bi dovesti do barem nekakvog pada cijena. Neznam jeste li primjetili, HD5830 je otišla cca 400kn dolje, sa 2000 na 1600, izgleda im je to bio odgovor na GTX460, pa možda sada i HD5850 malo sruši cijene, obzirom na performanse GTX470. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
Nisam nikad clockao sa LN, ali zar razlika izmedju ove i obicne Giga 460GTX nije samo u tvornickom OCu i hladjenju? (ok, hand picked GPU, ali i u obicnoj mozes naletit na takav primjerak) Tom logikom bi OC rezultati pod LN2 trebali biti isti za referentni i SOC model? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Samo pogledaj malo golu referentnu karticu pa zatim i golu SOC karticu. Vjerujem da ćeš primjetit vrlo brzo razliku. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|