|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Vraćanje clocka na default?
Imam Radeon 9550,128MB,128bit.Koristim Omegine 2.5.90 Drivere i kako god kloknem grafu uvijek mi ju vrati na default poslije restarta, probao sam i sa ATITool-om i uključio opciju remove clock lock,a puno vas ju hvali kao dobru grafu za klokanje u čemu je fora???? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
trebaš uključiti opciju, boot with clocked frekv. ili tako nešto slično! koristi radlinker! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Aug 2004
|
omegini driveri od 4.10 pa na dalje ti omogucuju da ti clockovi ostanu isti i poslje restarta , 2 opcija je da si napravis profile za svaku igru sa rad linkerom tako da ce ti za svaku igru bit drugacije postavke , clock itd... kako ces vec stavit |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Jel stvar u driverima ili Radlinkeru? Ako je pitanje Radlinkera može deinstalirat ovog što mu je došao s Omegom i staviti zadnjeg dostupnog (2.030). Ja trenutno koristim Ati Tray Tools i opciju Auto 2D/3D overclock koja diže OC profil prilikom startanja D3D i OpenGL aplikacija i ponovo spušta na defolt kad izađem van. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Evo probao sam i ista stvar sa Rad Linkerom 2.030, izgleda da su 9550 kartice zaključane i ne mogu se klokati, ili eventualno probati promijeniti bios od neke 9600 koja ima istu memoriju ( Hynix 4.0 ns ) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
ak misli na 9600 pro , ona ima rv350 a mislim da isti chip ima i XT verzija |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
|
ima nekakvih problema sa postanjem u pojedinim theardima, inače grafički čip je RV350 i na mojoj kartici memorija je Hinyx 4.0 i nigdje ne mogu pronaći odgovarajući Bios ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|