|
![]() |
#1 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() Svašta sam vidio u živo i već sam imao ovakvih slučajeva no ovo je moj osobni rekord. Po mojoj slobodnoj procjeni tu je negdje oko 2 pa čak i 3 tubice one *ebene srebrne paste. Do očiju sam u njoj. Na kraju mu budem zaračunao još i wc papir i sve ostalo što sam upotri***io za čišćenje. I još k tome radi se o Socket A procesoru! A da ne spominjem činjenicu da je to sastavljeno u firmi, neću sad imenovati, od strane "profesionalaca"... ![]() Skuzajte me na lošim slikama, u šoku nisam se sjetio fotića već sam upucao mobitelom ali mislim da se vidi bitno. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Ajme... Pa kak to čudo radi ![]() Moja baka bi to bolje nanjela ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Apsolutni rekord brejker ![]() Nikada u životu nisam vidio toliko paste na procu i hladnjaku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ovo bi po mom zahtijevalo ravnodusno pucanje u glavu tom COBANU koji je ovo napravio.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Hebote, to namaz'o k'o putar... samo jos marmelada fali! ![]()
![]() |
#10 |
The All Seeing Eye
|
To je stavljano metodom: Stavite mali količinu na jezgru - "zrno graha" pa stisni coolerom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
OMG, netko očito misli na onu staru od viška glava ne boli ![]() Da li je kuler možda jetplain ![]() ![]()
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
čestitam roditeljima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#19 | |||
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() bojler, rado bih doznao. Mogli bi i napraviti kakvo natjecanje u ovome. Vidim da ima materijala ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
e da sam znao pa slikao neki dan, imao sam slicnog pacijenta. mislim da ne bi nadmasio ovoga (zar je to uopce moguce ![]() ![]() inace u ovom slucaju strucnjak koji je to napravio nije iz trgovine ali vodi IT sektor u podruznici drzavne firme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#26 |
to te ja pitam
Datum registracije: Dec 2006
|
@Tor, ako znaš tko je to namazao, preporuči mi ga, baš su me danas iz jednog fast food-a pitali ako znam koga tko bi mogao dobro peći i mazati ajvar na hamburgere
1: Intel Badaxe2 () C2Q Q6600 () 2x2GB Kingmax 800MHz () Gigabyte GF 7300GT () 2 x Seagate 7200.10 320GB SATA II () Corsair VX 550W () DVD±RW LG H22 () Rebel 12 Economy 2: Gigabyte GA-965GM-S2 () C2D E6400 () 2x1GB Kingmax 667MHz () Seasonic S12 380W ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
The All Seeing Eye
|
Zato kaj ja stavim jako tanak sloj (ne vidi se to na slici) paste na proc i onda ili razmažem ono kaj mi ostane na prstu na cooler ili stavim još jako jako tanak sloj na cooler radi bolje "sljubljivanja" procesora i coolera! Namazao sam kojih 30-tak procesora u životu i do sada mi je ovo najbolja metoda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
the one
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|