|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
C++,delphine-informacije o tecaju
Trebale bi mi informacije u vezi programa c++ i delphine(valjda se tako pise). Zanima me di u Rijeci ima tecaj doticnih programa i koliko bi to kostalo? I da li mozda koji fakultet ima nesto organizirano o tome? Hvala!
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Zove se Delphi i čita se DELFI. C++ je poseban.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
kvaliteta takvih tecajeva u velikoj je vecini slucajeva upitna. neko tko je dobar programer zaradjivat ce lovu programiranjem a ne tecajevima imas na netu milion knjiga vezanih uz te teme (teach yourself c++ in 24 hours i slicno) pa se malo pozabavi sam ako ne bude islo onda trazi tecaj
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Re: C++,delphine-informacije o tecaju
Citiraj:
Trebas se prijaviti na pocetku akademske godine. Ove godine nisu odrzali C++ jer je bilo samo 6 zainteresiranih (minimum 8). Tehnicki fakultet, Filozofski fakultet te Studij Poslovne informatike imaju ukljuceno u svoje programe C, C++ i javu no za to moras upisati doticne (Elektrotehniku ili Informatiku) koji bi od sljedece akademske godine svojim studentima takoder trebali pruziti mogucnost polaganja ECDL-a te jos neke tecajeve u sklopu CARNET-a te odjela za informatiku doticnih. Imaj na umu da je ovo posljednje jos u fazi "mozda",odnosno glasina. Postoje i jos dvije "skole" informatike u Rijeci(neznam napamet kako se zovu-malo google-aj) s specijaliziranim programima no oni pocinju takoder s pocetkom akademske godine i traju 200-400 sati (u ovisnosti o izabranom programu) a najmanje su duplo skuplji od CTK-a(1800-2400kn prema 3500-5200kn). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Uvjek je lakse kad ti netko nesto objasni barem na pocetku (ja sam imao srece sto mi je brat programer) no kasnije je cisto vjezbanje i trazenje skripti na net-u ili kupovanje/posudivanje knjiga (doticne mozes kupiti u Rijeci u ve-milu ili knjizari). Nisi napisao koliko je tvoje trenutno znanje i sta te tocno zanima iz c++ (2d/3d grafika,proracuni,net,...odnosno directx.MFC,ASP...). Ako kreces od nule onda si skini kakvu skriptu sa stranica Tehnickog fakulteta ili potrazi na fer-ovim stranicama il drugdje na netu.Od programske podrske nabavi si Borlanda i/ili Microsoft Visual studio.NET I za kraj jos jednom da naglasim PRAKSA JE NAJBITNIJA! Vjezbanje i ucenje na pogreskama sve drugo je IMHO krivi pristup. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|