|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Mala pomoć oko odabira kućnog kina
Naišao sam na Sony dav-f200 2.1 kanalno kućno kino. I sve bi to bilo super jer baš tako nešto i tražim. Sa ženskim dijelom kućanstva bi imao problema sa 5.1 sustavom i kablovima po dnevnom boravku pa mi se ovo čini kao idealno rješenje. Cijena je 1700kn pa je još prihvatljivije. Međutim ono što mi smeta je da preko USB priključka čita samo mp3, wma, aac. Znači ništa od divixa ili mkv filova. Što preporučujete a da ima usb priključak i da preko njega čita divix, mkv filove? Jel ima uopće što od toga na tržištu kod nas?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Baci pogled na neke LG sustave, mislim da bi mogli imati ono što tražiš. A i nisu loši zvučno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
I ja tražim istu stvar, ali da ipak ima 5.1 zvučnike. Kod mene je ipak odnos muško-žensko 1:1 pa se još uvijek mogu izboriti za sebe ![]() MKV bi vjerojatno puštao sam kompa, ali ako ima playera koji mogu preko sticka reproducirati mkv to bi mi dobro došlo... A kad bi još bilo ispod 1500 kn nitko sretniji od mene ![]() Ne znam zadovoljava li ovakvo nešto ove uvijete... LG HT503PH http://www.lg.com/hr/tv-audio-video/...vi-HT503PH.jsp ili nešto ružniji i jeftiniji... LG HT304SU http://www.lg.com/hr/tv-audio-video/...vi-HT304SU.jsp Zadnje izmijenjeno od: simba. 04.06.2010. u 13:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
ma nema s mkvom, si lud.za to trebas uzeti ili bluray player od LGa , ili neku spravicu kao sto je wdtv pa zvucnike , al opet to nije kucno kino. a uvijek mozes sa kompa pustat mkvove ak ti nije predaleko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ma i mislio sam da je tako, al zbunilo me što na stranici LG-a piše ovako: AV format Video - MKV Da Video - MPEG5 Da Video - MPEG6 Da Video - MPEG9 Da Video značajke - Video DAC Da Audio značajke - Audio DAC Da No dobro, ako nema nekog da to podržava onda mi je svejedno koje uzmem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pokemon prve generacije
Datum registracije: Sep 2009
|
Jedno brzinsko pitanje... Da li ima svrhe kupovati kućno kino i onda ga prikopčati na komp? Isti monitor bi služio i kao ekran za komp i kao TV. Eh, pa sad sam u nedoumici jel mi pametnije uzeti kućno kino ili samo zvučnike?
![]() |
#8 |
Premium
|
Nema svrhe. Jeftinije ti je kupit 5.1 zvučnike, a čitanje medija na kompu može i bez kućnog kina. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|