|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ispuhivanje printera
Imam laserski printer u kojem se toner "rasuo" i unutrasnjost treba ocistiti od crnila. S obzirom da je ispuhivanje dosta skupo, a kompresor imam zanima me jel to moguce izvesti u kucnoj radinosti? Odnosno excuse za visoke cijene ispuhivanja je taj da je to crnilo jako kancerogeno, te je zbog toga ispuh potrebno vrsiti u posebnim uvjetima ... njenje... zanima me jel to istina? I naravno u slucaju da je koliki je problem odnjeti printer negdje na otvoreno i pregaziti ga kompresorom? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
Fisherman's evil twin
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ima jedan nacin u najlon + dvije osobe + vodeni + Hepa + otvoreni prostor do kuce + maska + rukavice... ALI > ako se stvarno rasuo u prilicnom obimu kako pises, radije bih platio da mi netko drugi ocisti. Ali, ako naplacuju, onda hocu znati to rade odgovorno prema okolisu, a ne u prvom dvoriste iza firme. Prva pomisao na ciscenje koje zelis preduzeti, odbojno mi je cisto zbog sebicnosti. Posebno me odbija naknadno ciscenje opreme s kojom bi preduzeo ciscenje printera. Ne zelim to ispirati, ne zelim istresati... ma cirkus. No, ne gledaju svi jednako, pa ti sam odluci. |
|||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
ma dobro, nemojmo pretjerivati, nema toga dve kile ![]() relativno prazan toner se raspao tako da je kolicina taman dovoljna da zacrni unutrasnjost nije mi jasan ovaj dio: "Usisavanje uz neopremljenu relikviju moze priskrbiti i pirotehnicki dozivljaj" sto to znaci? " Ima jedan nacin u najlon + dvije osobe + vodeni + Hepa + otvoreni prostor do kuce + maska + rukavice... ALI >" moze malo vise detalja o ovome? ako se dobro sjecam zadnji puta kada sam nosio printer na ciscenje naplaceno je 400, ili 500 kn (recro), s obzirom da toga nema toliko puno, a hardveraj imam volio bih to obaviti sam, samo me zanimaju potencijalni (stvarni) rizici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
i meni se desilo pa je printer počeo ispuštat čudne zvukove pri printanju iako je ostalo sve OK bilo. Očistio sam to s hrpom onih vlažnih maramica za čišćenje računala ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|