|
![]() |
#1 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Problem s Facebook grupom (nije još jedna obična tema o fejsu)
Čim ste vidjeli naslov, sigurno ste pomislili ne opet neka grupa o fejsu. Istina je da ga nevolim ni ja ali mlađi brat ima sad velikih problema zbog njega. Uglavnom, napravio je grupu protiv nekog klinca i nastala je frka u školi i mali se isčlanio iz grupe i izgubio administratorska prava za grupu i sada je nemože maknut. Mama tog drugog klinca je nadobudna friko luđakinja koja prijeti socijalnom službom i privatnom tužbom ako se grupa ne makne. Pa stoga ako neko zna kako da se to riješi pošto ta grupa više nema admina s ovlastima? ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ex manki1
Datum registracije: Aug 2008
|
Nisam baš u tom điru....al zar ne postoji neka "služba za korisnike" u sklopu facebook-a kojoj se može obratiti? EDIT: Evo dolje "Centar za pomoć"...pa probaj iskopati rješenje dok čekaš: http://www.facebook.com/help/?ref=pf EDIT2: Nadam se da će mlađi brat naučiti lekciju iz ovoga! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
otišo po cigare i nesto
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
ex manki1
Datum registracije: Aug 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() |
#6 |
otišo po cigare i nesto
|
Grupa se zove "Svi protiv XYZ" gdje se ne spominje nikakvo nasilje nego poziva sve koji ne žele biti u drušvu tog klinca, nije to ništa ozbiljno i nitko nije previše obraćo pozornost na grupu (pa niti sam klinac) i tek nakon 2 mjeseca stara kreće u akciju s mišljenjem kako je njezin sinčić duboko povrjeđen. Joooj kak mrzim takve tipove ljudi. Što je nagore sad moj buraz mora kontaktirati 100 i neš klinaca koji su u toj grupi da se išćlane jer je to jedini način da se grupa makne (postoje još neki načini ali su neupotrebljivi), a svi znamo kakvi su klinci s 11-12 godina, jedan nezna više šifru, drugom je komp pun virusa, treći ne koristi više taj account nego neki drugi itd. |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
#8 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Pa da se svi ukljucimo u nju ![]()
#9 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Odakle mu pravo da dize hajke i bune na tog lika? Kako bi se trebao osjecati lik cije ime su stavili na net i svi kolektivno seru protiv njega? A to da ne spominje nikakvo nasilje okaci macku o rep, cim se 100 idiota okupilo na tom govnetu od grupe dovoljno govori. Sve u svemu nadam se da ce biti sve vise ovakvih slucajeva, mozda se onda netko opameti i pocne zabranjivati to okupljaliste maloumnika zvano fesjbuk, ili barem stavit registraciju uz broj osobne ili sl., a ne da svaki drkavac od 12 godina otvara grupe i poziva na mrznju ovog ili onog. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Joj khm i ti isto bokte.De smiri hormone i smanji tenziju.Jebeš jednu grupu,ono,bitno je da se ne događaju stvari i problemi tipa 'Luka Ritz'.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
To nije jedna grupa, i dogadjaju se stvari tipa luka ritz, ocito ne pratis medije, a fejsbuk takve stvari moze samo potaknuti. Jebote ako tebi grupe od 100 ljudi koji pozivaju na linc jednog tipa nisu alarm za uzbunu onda nisi sav svoj. Nije da generaliziram, normalno da nisu tamo svi idioti, ali da ih ima na bacanje - ima. |
![]() |
![]() |
#12 | |
otišo po cigare i nesto
|
Vidim da tema ide u krivom smjeru i promašila se bit, ja sam ju otvorio kako bi me uputili kako maknuti grupu koja nema admina, a ne da komentiramo rat klinaca koji vi u životu niste vidjeli niti neznate odnose između njih tako da može lock teme što se mene tiče. @khm... vidim da si usto na lijevu nogu ali nemoraš zato kritizirat nekog koga ne poznaješ i neznaš ništa o njemu. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
A, ljudi... Kolika strka oko fejsbuk grupe. Apsolutno se slažem s Mansky Hunt. Svi smo bili djeca i znamo kako je to, nitko nemože reći da je s 12 ili koliko već bio mali anđeo. Da je moje dijete napravilo nešto slično, kontaktirao bi admina da obriše to, pokazao djetetu zašto je to loše što je napravilo i amen. Kakve tužbe, ljudi, o čemu vi pričate... Svijet baš zbog takvih napuhanaca s IQ-om 65 ide u k****. Uostalom, šta bi postigla s tužbom, kad bi ionako vrlo vjerojatno izgubila spor, pa bi uživala s plaćanjem sudskih troškova. Ista bi situacija bila da je dječak napisao JA NJEGA NEVOLIM, a drugih 20 prijatelja stislo "like this", on nije nikoga tjerao da se pridruži grupi, svi su se oni DOBROVOLJNO pridružili, tako da nevidim tu nekog smisla, ali eto, ima nas svakakvih, pa nek dotična teta uživa na sudu ako joj je volja... |
![]() |
![]() |
#14 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Ali slažem se i s tobom, ali sa jednom važnom razlikom, barem za moju generaciju - kad si napravio sranje, onda si bogami i zapamtio da ti je to prvi i zadnji puta jer si pobrao šamar od staraca da ti se glava tri put zavrtila oko ostatka tijela. I nisi zvao plavi telefon...
![]() |
#15 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Batina je iz raja izašla. ![]() Ne ova sranja sjedi sa djetetom i objasni i ta sranja, gdje češ ti mozgu kojemu se motaju po glavi samo pizdarije objasnit. Prvo šamarčina i onda sjedni i objasni tom crvenom obrazu i suznom oku. Sljedeči put će se razmislit. Voljet češ to djete više nego cijeli svijet, ali ima da odraste kao poštena osoba. Djeca su debili- ja sam bio debil, ti si bio debil, on je bio debil, to razumije samo batinu ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 06.06.2010. u 01:58. |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ne kuzim zasto si onda potrosio 80% rijeci u prvom postu na opis dogadjaja, a nisi jednostavno pitao kako obrisati grupu na Fejsbuku koja je ostala bez admina? Nazalost, ne mogu se oteti dojmu da bi ovakve stvari drustvo trebalo javno lincovati, naravno bez vrijedjanja i glupiranja. Samo si zamisli situaciju da postoji grupa "svi protiv ime_i_prezime_tvojeg_djeteta" pa ti mozda bude jasnije zasto.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#17 | ||
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Zbog čega se ovakve nebulozne teme o Fejsbuku uopće toleriraju i dopuštaju, kad Fejsbuk ima "službu za korisnike" načinjenu od jedno pol milijarde ljudi. Imaju problem s Fejsbukom? Super, nek samo imaju - ko im je kriv i nek si probleme rješavaju na službenim Fejsbuk stranicama. Da stvar bude gora niti se ne znaju služiti s tom društvenom mrežom, ali hej - oni su na Fejsu ![]() Ne, ja sam. Isto sranje kakvo se svakodnevno viđa diljem neta. Klinac napravi žešće sranje i onda je nismo znali. Citiraj:
Citiraj:
![]() Bude ti zanimljivo postati, te pratiti forum, kad te niko ne bude doživljaval ni 5% posto? Ne bude to ništ ozbiljno i niko ne bude obraćal pažnju, onak lagana zayebancija na forumu. Brat ti je otvoril hate grupu i sad nek snosi posljedice. Zadnje izmijenjeno od: McG. 06.06.2010. u 03:32. |
||
![]() |
![]() |
#19 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Ne, nemreš tak, jer odma se svi dižu na noge da im se oduzima pravo govora i slične pičke mile materine. Djeca od 10 do 16 godina čine jezgru Fejsbuka, zato ta društvena mreža i je u takvom qrcu. Rade sranja kakva nama nisu padala na pamet u tim godinama, a onda se kriju iza mamine suknje. Nisu njihova djeca takva, ma di bi. Krive su igre, nasilje na TV-u i Marilyn Manson. Kako da ne. |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() Citiraj:
![]() Ma nije taj facebook uopće loš, samo treba okrenuti stvari u svoju korist. Nebi vjerovali kako se detaljno da špijunirati ljude baš preko njega. Znate kad je netko online, imate statuse, vidite gdje je tko bio, što je radio, pa pogledate uploadane slike, popis prijatelja... Da se svašta s time, osobno sam se uvjerio u to... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Guest
|
Citiraj:
Kosa mi se diže na glavi kad vidim da mi sestra na Fejsu ima 1000+ "prijatelja", milijun fotografija i videa, novi status svakih 20 minuta... A mislim da nikad u životu nije kliknula na "Postavke Privatnosti".. Ali što ću, to nije moja stvar i ne mislim prigovarat nikome.. I ja sam objeručke prihvatio Facebook kad se tek pojavio, ali me šokiralo jednog lijepog dana.. Odjednom je osvanulo stotinu mojih fotografija na tuđim profilima.. Ljudi to samo uploadaju i uploadaju i uploadaju, nema kraja.. I nema nikakvog načina da se to makne niti ja imam ikakvu kontrolu nad time. Živcira me kad izlazimo van - uvijek se među nama nađe netko s fotoaparatom i cijelu noć slika doslovno sve što se događa i onda to postavi na Fejs da cijela Hrvatska vidi.. ![]() Baš sinoć sam sjedio vani na klupi s društvom, bezveze u dvorištu.. Udaralo se po gitari i već dobro popilo kad mi dođe lik i "blicne" mi u facu sa svojim "digitalcem". Zamalo sam mu ga rastavio na milijun dijelova.. ![]() Zar stvarno svaka budala ima pravo mene uslikati ili snimati i onda to javno objaviti? ![]() |
|
![]() |
#24 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#25 |
Guest
|
Imamo jednog lika u selu koji dolazi na svako (i bilo kakvo) društveno događanje s fotoaparatom. Slika SVE. Stotine fotografija, tisuće! I sve završe na Fejsu. Zamolio sam ga da obriše moje fotografije i da me ne označava na njima, ali ovaj neće ni da čuje.. ![]() Jbte, to ne može bit legalno?! živim u malom gradu, i od kad su svi na Fejsu osjećam se ko da živim pod video nadzorom.. |
![]() |
#26 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Al kaj je je, u svakom društvu ima jedna budala koja nakon jučrašnjeg izlaska dođe za komp i stisne select all i upload. Jedina, al jedina stvar koje mi je žao što više nemam fejs su kontakti prijatelja/rodbine u inozemstvu. |
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Ja sad koristim Fejs umjesto mobitela, da pošaljem pokoji SMS.. |
|
![]() |
#29 |
Guest