Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.05.2010., 09:19   #1
qpad
Premium
Moj komp

qpad's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Logitech MK 300 Wireless

Pozdrav. Već sam duže vrijeme u potrazi za novom tipkovnicom, te sam proanalizirao mnoge modele. Prvo sam išao na nešto skuplje, te sam čak kupio razer atrcosu, međutim zbog problema s hrv slovima sam ju vratio. Nakon toga sam se malo ''spustio na zemlju'' te sam išao na nešto jeftinije, odnosno na tipkovnicu do 300kn. Gledao sam mnoge modele, K300, K350 su ,,otpali'' zbog skupljenih tipki, logitech media keyboard 600 je otpala zbog izgleda.itd.
Nakon toga sam zapeo za Logitech MK300 wireless, što se tiće samog trajanja baterije tu sam naišao na riječi hvale...sada me zanima ukoliko netko ima navedenu tipkovncu da mi kaže koje su joj prednosti, a koji nedostatci..Tj. najbitnije mi je dali je tipkovnica tiha..trenutno imam neki microsoft wired iz 2005godine kada ju koristim čuje se kao da zvoni crkveno zvono..
qpad je offline   Reply With Quote
Staro 31.05.2010., 01:30   #2
cserer
Od danas pa do sutra
Moj komp

cserer's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor qpad Pregled postova
Pozdrav. Već sam duže vrijeme u potrazi za novom tipkovnicom, te sam proanalizirao mnoge modele. Prvo sam išao na nešto skuplje, te sam čak kupio razer atrcosu, međutim zbog problema s hrv slovima sam ju vratio. Nakon toga sam se malo ''spustio na zemlju'' te sam išao na nešto jeftinije, odnosno na tipkovnicu do 300kn. Gledao sam mnoge modele, K300, K350 su ,,otpali'' zbog skupljenih tipki, logitech media keyboard 600 je otpala zbog izgleda.itd.
Nakon toga sam zapeo za Logitech MK300 wireless, što se tiće samog trajanja baterije tu sam naišao na riječi hvale...sada me zanima ukoliko netko ima navedenu tipkovncu da mi kaže koje su joj prednosti, a koji nedostatci..Tj. najbitnije mi je dali je tipkovnica tiha..trenutno imam neki microsoft wired iz 2005godine kada ju koristim čuje se kao da zvoni crkveno zvono..
Imam ga ja doma i sad pišem na njemu,mane su mu što po mraku ne vidim tipkati pa moram imati neko osvjetljenje,nema nikakvi svjetleći indikator za Caps Lock,te Num Lock
pa neznam kad je pritisnut a kad nije.
cserer je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno