Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.05.2010., 14:51   #1
golfw12
Premium
Moj komp

golfw12's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Cooler Master CM690 USB panel spalio mi 3 USB uređaja

uglavnom jučer sam sam ušteko usb stik od 2gb u usb panel )onaj gore na cm690) i sad ja fino čekam da windows prepozna stik kad ono mauna..... neče, kad sam htio ištekat stik skoro sam se opekao nanjega kolko je bio vruč i sad sam ja probao još jedan stik od 4gb na što su mi windowsi zablokirali a dotični stik mi je crko pošto na sestrinom kompu neče očitat, a ni lampica žmigat ni od jednog,dotle mi je sestra htjela igrat gta na đojstik i fino je ona uštekala logitech chillstream i fino i njega skurila. sad trebam konstruktivnu kritiku šta da radim..
sad sam trenutačno na poslu, kad dođem kuč u pol 10 idem sve porastavljat u kučištu a za chillstream mi je krivo a imam garanciju nanjega probaču reklamirat ga pa šta bude bude......
komp je iz moj komp a cm690 kupljen početkom 1 mj ove godine ostale komponente poćetkom 11 mj sve je radilo normalno do jučer navečer i stikovi i usb panel...
golfw12 je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2010., 14:56   #2
junkieee
Premium
Moj komp

junkieee's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
ista stvar se kod mene dogodila sa jednim stickom nekim noname kad sam spicio kingstonov sve normalno.. Ne znam sta bi to moglo biti
junkieee je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.05.2010., 15:17   #3
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Očigledno da usb dobiva preveliku struju i zato prži uređaje. Trebao bi provjeriti da li i zadnji usb-i na ploči isto 'prže' jer je tada problem do ploče. U protivnom odspoji front panel i spoji ponovno.
Staro 29.05.2010., 15:19   #4
golfw12
Premium
Moj komp

golfw12's Avatar

jedan stik je bio transcend od 2gb http://www.transcendusa.com/products....asp?ModNo=107
onaj crveni od 2gb u sredini

a drugi od canyon od 4gb ovaki

nisu baš noname ma kako god spori i loši stikovi bili

na matičnoj zadnji usb rade normalno...

a za taj front usb ili dodatne usb portove imam mislim jedno 4 dodatnih mjesta jedan je crveni i 3 plava ko podloga

Zadnje izmijenjeno od: golfw12. 29.05.2010. u 16:03.
Staro 29.05.2010., 21:47   #5
golfw12
Premium
Moj komp

golfw12's Avatar

update: rastavio sve i sastavio sad radi normalno, ušteko sam mp3 od 256 i radi prepozno ga normalno, čitanje i pisanje na njega,..... ko tu koga jeb..
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno