|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Antec Fusion 430 display
Pozdrav, molio bih nekoga tko ima ovo kućište da mi provjeri/potvrdi na koji način se napaja display kućišta? Tj. da li s konektora kojim se obično napaja disketna jedinica ili treba neki konverter? Hvala, T. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Našao sam to isto na netu, ali tu piše 3-pin konektor, koliko znam, floppy ima 4 pina, kao i svaki hdd ili dvd rom (ok, sata napajanja sad ne brojim). Konektor koji je na displayu u kućištu je kao floppy (onaj koji je na uređaju), a ovaj tekst kaže da se radi o 3 pina, pa ne bih baš želio spaliti display.. T. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Tamo piše: "Special Front Panel USB Connection Finally, the 430 requires an FDD power connection for the front panel. The 430 V2 and Black 430 use a 3-pin power cable from the display to the 3-pin connector on the 24-pin ATX main power connector of the power supply. Therefore if you are swapping out the PSU you will need to contact Antec to purchase a special 24-pin Extender with the 3-pin connector to power the display." Lako još za tip konektora nego treba provjerit napone na pojedinom kontaktu, vjerojatno +12V, +5V i GND samo treba potvrdit točno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
sad sam pogledao u svoje Fusion V2. ima normalan USB i adapter za header na matičnoj gdje je i spojen, i klasičan molex za 12V. ali i bez originalnog adaptera ne treba biti genijalac za dobiti 12V... već sam i zaboravio kako je spojeno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|