Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Kućišta i napajanja
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.06.2010., 13:08   #1
tborzic
Premium

Datum registracije: Nov 2001
Antec Fusion 430 display

Pozdrav,

molio bih nekoga tko ima ovo kućište da mi provjeri/potvrdi na koji način se napaja display kućišta? Tj. da li s konektora kojim se obično napaja disketna jedinica ili treba neki konverter?

Hvala,
T.
tborzic je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2010., 14:35   #2
Dac
Premium
Moj komp

Dac's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Finally, the 430 requires an FDD power connection for the front panel. The 430 V2 and Black 430 use a 3-pin power cable from the display to the 3-pin connector on the 24-pin ATX main power connector of the power supply. Therefore if you are swapping out the PSU you will need to contact Antec to purchase a special 24-pin Extender with the 3-pin connector to power the display.
http://www.tomshardware.com/reviews/...se,1760-6.html
Dac je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.06.2010., 15:14   #3
tborzic
Premium

Datum registracije: Nov 2001
Našao sam to isto na netu, ali tu piše 3-pin konektor, koliko znam, floppy ima 4 pina, kao i svaki hdd ili dvd rom (ok, sata napajanja sad ne brojim). Konektor koji je na displayu u kućištu je kao floppy (onaj koji je na uređaju), a ovaj tekst kaže da se radi o 3 pina, pa ne bih baš želio spaliti display..
T.
tborzic je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2010., 15:25   #4
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Tamo piše: "Special Front Panel USB Connection Finally, the 430 requires an FDD power connection for the front panel. The 430 V2 and Black 430 use a 3-pin power cable from the display to the 3-pin connector on the 24-pin ATX main power connector of the power supply. Therefore if you are swapping out the PSU you will need to contact Antec to purchase a special 24-pin Extender with the 3-pin connector to power the display."
Lako još za tip konektora nego treba provjerit napone na pojedinom kontaktu, vjerojatno +12V, +5V i GND samo treba potvrdit točno.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 03.06.2010., 16:56   #5
Dac
Premium
Moj komp

Dac's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
sad sam pogledao u svoje Fusion V2. ima normalan USB i adapter za header na matičnoj gdje je i spojen, i klasičan molex za 12V. ali i bez originalnog adaptera ne treba biti genijalac za dobiti 12V...

već sam i zaboravio kako je spojeno
Dac je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno