Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Storage > Diskovi SSD/HDD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.08.2010., 20:27   #1
bpodnar
Stari član
Moj komp

Datum registracije: Jul 2007
Pozicioniranje particija

Situacija je slijedeća, glavni disk mi je crko pa sam na drugome na kojemu su mi svakojakvi podaci napravio jednu manju particiju od 40gb i na nju sam instalirao win 7 ali ta sistemska particija je opet druga po redu jer je naknadno kreirana i nije prva iako ima oznaku C:. Ova velika dobila je ime D: ali unatoč tome prva je na popisu particija kad se pogleda u onom Disk Managementu. U exploreru prva je ova C: pa onda ide ta D:, to je vjerojatno složeno po abecedi. Probao sam sa Partition Wizardom da nekako switchnem za mjesta te particije ali ne ide, mogu ih samo smanjiti. Nemogu ih niti spojiti (merge) pa da ih onda opet razdvojim,a sigurno zato što je jedna sistemska. Možda se sekiram bezveze, ali neznam jel to uopće važno gdje je koja particija na hardu ili nije? Ako nije, nek ostane ovako kako je sad, bitno mi je da radi sve kak spada.
bpodnar je offline   Reply With Quote
Staro 06.08.2010., 21:02   #2
khm
Banned

Datum registracije: Dec 2006
Možda bi se dalo podesti u nekom boljem partition programu ali ne zamaraj se s tim, ako sve radi kako treba onda ne trebaš dirati, možeš samo probleme napravit.
khm je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno