|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Zasloni laptopa ugodni oku
Zanima me koji proizvođači laptopa imaju LCD zaslone s takvom tehnologijom koja je vrlo ugodna oku, s obzirom na rezoluciju i samu kvalitetu. Npr. do sada sam imao acer-a model Aspire 5510 i ostao sam ugodno iznenađen kvalitetom LCD ekrana. Također zanimaju me kritike za jednog Acera 17.3" HD+ 1600 x 900 pixel resolution, high-brightness (220-nit) Acer CineCrystal™ LED-backlit TFT LCD, supporting simultaneous multi-window viewing via Acer GridVista™ http://www.superbit.hr/Prijenosna-ra...ypage.tpl.html I koje je vaše mišljenje o Toshibama i HP-ovima, znam samo da HP-ov jedan model imao je vrlo lošu sliku, izraziti kontrast, i oči su mi se vrlo brzo umarale dok sam za njim radio, valjda zbog kontrasta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kvaliteta prikaza na ekranu ovisi i o oku gledatelja tako da je to prilično 'klizna' definicija jer ono što je tebi super slika nekom drugom može biti koma. A nabacane tehnikalije (zapravo marketinčke fore) su sve samo ne pouzdan pokazatelj kvalitete ekrana.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Lalalallalaaaaaa
Datum registracije: Mar 2009
|
ja sam isto imao odlična iskustva s acerima i njihovim LCD-ima, bilo da je Aspire serija, bilo da je extensa, bilo e-machines. doduše, svi su shiny ekrani, tak da je glare malo grđi nego sa mat ekranima, i to je po meni jedina boljka acerovih. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|