|
![]() |
#1 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Asus 6600td
ASUSTek , GeForce 6600, AGP8x, 256MB DDR3 128-bit DDR, DVI, TV-out, engine clock 500MHz, memory clock 900MHz, RAMDAC 400MHz, max resolution 2048x1536, 15-pin D-sub, 2nd VGA output, Adaptor/Cable bundled: DVI-to-2nd VGA adaptor Jel se splati? Meni izgleda dosta jeftino. Šta je to RAMDAC uopšte? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Da samo nisi napisao cijenu.. RAMDAC " Short for Random Access Memory Digital-to-Analog Converter, a single chip on video adapter cards. The RAMDAC's role is to convert digitally encoded images into analog signals that can be displayed by a monitor. A RAMDAC actually consists of four different components - SRAM to store the color map and three digital-to-analog converters (DACs), one for each of the monitor's red, green, and blue electron guns." google... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Samo stalno se pitam..what's the catch? ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
Mora da je nek greška, ASUS 6600TD radi na GPU:300,MEM.500MHZ.. nikako na 500,900MHZ (to su frekve od GT)... Provjeri malo to, TD i GT nije niti slicno.. TD kartice su inače od 1100-1300kn... tako da su vjerovanto neš pomiješali...
![]() |
#6 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|