|
![]() |
#1 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
Kupujem LCD-TV, a koji!?
Kupujem Monitor za svakodnevnu upotrebu + treba mi TV tuner, več dugo vremena želim SAMSUNG 2370HD, ima li nešto bolje za kupiti ili je to best of best?!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Možda nije baš to što ti treba ali je odlična telka ![]() LG LH2000 - manje od 3 k kuna, HD ready, 82 cm, mpeg4
Promjeniš mu softver i može puštati filmove sa sticka ili hdd (preko usb-a naravno),čita i NTFS formatirane diskove, pušta čak .mkv (naravno i ostale formate). Prezadovoljan sam iako sam malo bio skeptičan radi marke i cijene, ali sve u svemu po meni za te pare definitvno BEST BUY. Možda nije baš to što ti treba ali je odlična telka ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
LG je 32", a to nije baš mali skok sa 23". Taj Samsung ti je ok. Ako želiš proći malo jeftinije pogledaj LG M237WDP-PZ.
![]() |
#4 |
aka Sizif
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stane
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Imam 2470 HD. Slika je zadovoljavajuća. Baš sam jučer pogledao Avatara s kreveta i nisam imao nekih prevelikih gubitaka s obzirom na kut gledanja i tn matricu. Nema što zbilja su je nabrijali. Jedino što je prisutno je probijanje pozadinskog osvjetljenja po rubovima, al ni to mi ne predstavlja neki minus. Smanjio sam osvjetljenje i sve 5. Po meni preporuka. 2370hd mislim da ima i bržu matricu nego 2470hd. Ja ne primjećujem nikakav ghosting pa sumnjam da ćeš i ti. Što se same veličine tiče, mislio sam da će mi biti veliko. Pa i bilo bi veliko da sam na 1920*1080 ostavio defaultne ikone win 7. Ovak sam ih malo povećao i to je nešto predobro. Također sam razmišljao kupiti 32" telku al to ipak smatram malo prebrutalnim za pc monitor.
![]() |
#7 | |
Stane
|
Citiraj:
Danas naručio u adm-u, očekujem isporuku kroz dan-dva.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|