Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.05.2010., 22:54   #1
m&n
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Doniram Novi u Vip paketu LG GB 115

Evo modovi i admini stvarno se ispricavam pokusao sam naci temu o donacijama ljudi kojima su potrebne neke stvari a nemogu si trenutno priustiti pa eto otvorio sam novu tem..

Uglavnom kao sta naslov govori

Doniram novi mobitel u vip paketu samo je isproban i to je to..

dobije se sve sta i sa novim..

pa bih molio da mi se jave ljudi kojima je isti stvarno potreban..

stoga ljudi upite na pm
m&n je offline   Reply With Quote
Staro 06.05.2010., 23:05   #2
Markos
Premium
Moj komp

Markos's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Svaka ti čast na ovome stari moj,probaj stavit i na forum.hr tamo ima dosta ljudi koji nemaju pa mole bilo kakvu pomoć
Markos je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.05.2010., 23:28   #3
m&n
Premium
Moj komp

iskreno neda mi se registiravat na razne forume pa eto ako znate bilo koga ili ste vec na tom forumu

neka mi ovdje posalju pm
Staro 07.05.2010., 01:27   #4
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
zaista svaka cast na donaciji, ja nazalost nisam takva dobricina. cisto jer si idem zdravo seljackom logikom: brate mili, danas za 100-150 kuna kupis novi mobitel sa brojem, i 50 kuna na racunu. da ne kazem da za 50 kuna ubodes svasta od starije mobitelije, nokia i siemensa da se utopis koliko ima, ma i manje od 50 kuna (kutija pljugi/piva/kava......).

i onda cujem/procitam da ljudi nemaju za mobitel. kako onda ukucavaju bon? sa imaginarnim novcima kupe bon? na pretplatu mozda, sto je jos skuplja stvar? ne znam, nazovite me nepovjerljivim i bescutnim gadom, ali svatko tko kaze da mu je puno dati za mobitel 100 kuna, tome ne treba mobitel jer ce tih 100 kuna kako god okrenuo morati kroz 6 mjeseci ukucati preko bonova. a koliko ljudi ima 50 kuna kroz tri mjeseca, onak'..........

ponavljam, svaka cast autoru na dobroj volji, ali ja mislim da ce ovaj mobitel jednostavno ili nekome zamijeniti neku kramu koja jos uvijek radi (ali "se nema" da ga se zamjeni), ili ce zavrsiti kod nekoga tko ce ga mozda koristiti sljedecih par mjeseci, ili kod preprodavaca. nebi rekao niti rijeci da su mobiteli kao prije 10 godina kada su se zesce pojavili kod nas (sjecam se nokie 6150, preko 3000 kuna), tada je polovan kostao ~1000 kuna i vise. ok, tada si nije bas svatko mogao prustiti mobitel, ali danas dobro da uz kras ekspress kao prije oni vagoncici i lokomotive - ne ispadne neki low sony ili lg.........

cisto da se razumjemo, nimalo ne prigovaram autoru, jos jednom svaka mu cast. ali nisam mogao presutiti na ovo "joj jadan ja, nemam za mobitel", to mi se gadi i to ne mogu tolerirati. mobitel nije neophodan za zivot, kao niti racunalo, niti masa drugih stvari. ici moliti za nesto ovako je meni ispod svake casti, cisto jednostavno jer to nije motika s kojom ces ti sebi zavrijediti nesto. fakin mobitel, ma nema sanse da bi ga ikome poklonio osim obitelji, i to samo zato sto je obitelj...........

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 07.05.2010., 01:47   #5
m&n
Premium
Moj komp

uopce nije stvar da ga taj neko koristi, ja sam ga dobio za nagradu ionako..

netreba mi skuplja mi prasinu a tih 100kn sta cu dobit za njega meni osobno nista ne znaci..

mozda tome netreba mobitel nego tih 100kn

neka ga proda uopce mi nije bitno, zelim dati mobitel onome komu je potreban ili nije mozda su mu novci potrebni i kao sta sam reko opet ce mu dobro doc jer ce ga uspijet prodat..

sve u svemu svako ima pravo na svoje misljenje..

jos jednom nek se javi nekome kome je mobitel ovaj potreban a kome nije i ima nesto pametnog za reci neka salje na pm a ne da gadi temu koja ionako nije na dobrom mjestu jer kao sta sam reko nemogu pronaci donacije na pce forumu..
Staro 07.05.2010., 01:53   #6
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
gadim ti temu? sorry covjece, nije mi uopce nije bila namjera. uvrijedio se ili ne, barem da malo pomognem: PC Ekspert Donators.

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2010., 21:53   #7
dtomas
Registered User

Datum registracije: Nov 2007
Ja kada polanjam popravljeni i osposobljeni komp klincima čiji roditelji jedva ... kraj s krajem, onda odem na darujmo.net

našao sam ovaj oglas tamo, a dal je idealan, morat ćeš ti prosuditi-

http://darujmo.net/index.php?a=2&b=2480

I da! Moj naklon na takvom, nesebičnom činu. Danas se večinom prodaje, a ti poklanjaš.
Bravo! Ljudskosti još ima na ovome svijetu!
dtomas je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2010., 07:50   #8
perich
I hate mondays..........

perich's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Evo ja i moja trudna zena smo nezaposleni s kreditima vec 7 mjeseci... ja sam dosad tu prek trznice i prek ostalih foruma prodao jednu malu sobicu hadrvera koji sam imao da bi se mogal nekak namirit... tak da znam da i tih 100 kn koje bi neko dobio za mob moze puno znacit covjeku koji je u govnima... tak da i ja dajem up za autora teme...

no, ima ljudi kojima je puno gore nego nama... odi na darujmo.net, vjerojatno ces tamo naci nekoga ko trazi kakav mob... ili prodaj mob pa tih 100 kn uplati na neki racun koji je za nezbrinute ili bolesne klince...
perich je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2010., 12:24   #9
m&n
Premium
Moj komp

Javljam se da je mobitelj doniran 100% invalidu koji jedino moze sa rukama nesto radit, takvu sam bar pricu cuo, mobitel sam poslao postom na moj trosak.

tak da eto nazalost nemogu svima poslati iako bih rado jer javilo mi se brdo ljudi sa brdo problema, i meni je jako tesko bilo odlucit..

evo ako cu imat bilo sta takvog javit cu opet pozdrav
Staro 15.05.2010., 13:54   #10
domis
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor perich Pregled postova
ili prodaj mob pa tih 100 kn uplati na neki racun koji je za nezbrinute ili bolesne klince...
jes ti lud?
ako budu ta djeca vidla/osjetila kojih 20kn od tih 100, to bude puno...a ostatak administraciji udruge
zbog takvih stvari mrzim donirati bilo kakav oblik novca....jednostavno mi tlak dizu lopovi i drzava koja oporezuje donacije (one telefonske)

darovanje u naturi
nemojte sad biti perverzni
domis je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.05.2010., 14:39   #11
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Možemo li ikako utjecati na odluku da se uvede barem PCE Donators tema?
Imam i ja nekog starog hardvera koji radi i netko ga može iskoristiti za sklapanje kakvog stroja nekome tko nema računalo.

It's nice to be important, but it's more important to be nice!

borny je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2010., 15:32   #12
pdx
Premium
Moj komp

pdx's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
zalosno je da je radi majmuna trznica zatvorena , trebali ste napisat velikim slovima , NE SNOSIMO ODGOVORNOST i amen..pa neka ljudi vide skim oce trgovat
pdx je offline   Reply With Quote
Staro 18.05.2010., 11:30   #13
tigo95
Premium
Moj komp

tigo95's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Dajte, najte opet o tržnici.
Pohvala m&n-u na lijepoj gesti. Baš malo gledam na darujmo.net rubriku životinje i biljke. Zanimljivo da većina traži čistokrvne životinje na poklon. To mi ide na živce, pa zar nije bolje udomiti nekakvog uličara iz šinteraja i tako mu spasiti život ako netko već voli životinje, a ne tražiti na poklon psa od par tisuća kuna??
Sorry na offu, ali morao sam...
tigo95 je offline   Reply With Quote
Staro 18.05.2010., 14:39   #14
m&n
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor tigo95 Pregled postova
Dajte, najte opet o tržnici.
Pohvala m&n-u na lijepoj gesti. Baš malo gledam na darujmo.net rubriku životinje i biljke. Zanimljivo da većina traži čistokrvne životinje na poklon. To mi ide na živce, pa zar nije bolje udomiti nekakvog uličara iz šinteraja i tako mu spasiti život ako netko već voli životinje, a ne tražiti na poklon psa od par tisuća kuna??
Sorry na offu, ali morao sam...
Evo ja bas idem jucer popodne na poso i tamo u mom kvartu vidim mokrog psica cupavog kako seta aj reko neciji je vratit ce se doma, ono idem 8 h kasnije doma opet njega vidim kako luta tuda, ak ga danas vidim uzimam ga pa cu ga imat dok neko ne naleti ko bi ga htio...iako bas nemam nekih uvjeta da imam psa ali eto.. nemogu gledat takve stvari..

opet sry na offtopicu
Staro 18.05.2010., 15:45   #15
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Stv lijepo od tebe m&n. Skoro pa sam zaboravio na PCE Donators dok nisam vidio tvoju temu. Nadam se da ce mob uvelike pomoci tom 100%-tnom invalidu.

PS,za psa...pokupi ga ako ga vidis,makar ga nahrani i daj mu vode. Ja sam isto "slab" na takve stvari.

mislav_os je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno