|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
ometanje bežičnih slušalica
pozdrav, imam već 3-4 godine neke azona bežične slušalice, nisu nešto ali služe svrsi. problem koji je nedavno nastao je da mi ih netko nečime ometa. transmitter ima 3 kanala, i koji god kanal da podesim, smetnje su tu. prije mi se događalo da to krči, osobito blizu frižidera ili televizije, ali zvuk se nije nikad gubio. nedavno se nešto počelo ubacivati, i stiša mi (tj, totalno ubije) moj signal. stojim niti ne 1 metar od transmittera i povremeno zvuk nestane. kad je slab signal onda mi krči, ali sad ne krči već samo se ništa ne čuje, i za pola sekunde se opet čuje. kako se udaljavam od transmittera, recimo odem u kuhinju to prekidanje postane češće, uz čudno zujanje (ne krči normalno, već više kao zujanje, ili se začuje "krck" i onda tišina). mislio sam da je kod mene nešto riklo, ali odnio sam sve skupa kod frenda (koji živi u manje urbanoj sredini) i niti krči niti ovako prekida. stavio sam transmitter pored pojačala, izašao van, hodao malo po ulici, i osim povremenog krčanja nije bilo uopće smetnji, vratim se doma, ukopčam i opet po starome. s time da se ovo ne pojavljuje uvijek, nema neki vremenski period, ponekad radi kako treba, ali češće ovako prekida. postoji li neki način kako to rješit, možda nekakvo pojačalo (kao ono za tv antenu, imam jedno viška) da montiram na izlaz za antenu na transmitteru? ili da zalemim prekidač na transmitteru da stalno emitira na sva 3 kanala, pa kad počne prekidat malo provrtim selektor na slušalicama? inače slušalice su praktične, nije neki super zvuk, ali ne moram hodat oko sa mp3 playerom i slušalicama koje imaju žicu, a i jednostavno si napravim playlistu na kompu i neka svira, ne moram kopat po mp3 playeru. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|