|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Linksys Wag200G Annex-B +MaxAdsl + MaxTV
Ovako zanima me da li se ikako moze nariktat da preko doticnog modema imam i adsl i maxtv.. ovako mogu ili jedno ili drugo.. a posto mi trenutni dlink i thompson seru potreban mi je uredaj na kojem ce to radit.. a znam ta wag200g je odlican uredaj.. mozda kakav firmware postoji ili nesto.. eto hvala na pomoci |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nažalost ne podržava višestruki VPI/VCI, imao sam ga i ja prije.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Šteta, a dal postoji kakva kombinacija da na jednom modemu imam net na drugom maxtv? ili jos bolje da mi preporucie neki super modem koji podrzava visestruki VPI/VCI a da nije standardni t scumov... npr nesto od linksysa ugl da mogu imat maxtv i net na kvalitetnom modemu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Definiraj te uređaje (oznaka modela) i koje probleme imaš. Ako je ST780 u pitanju, može se napraviti par stvari: - dodati izostavljene elektrolite - bolje trpi oscilacije napona - postavit hladila na određene komponente + otvaranje rupe i montiranje ventilatora - rješava problem pregrijavanja - zamjena fw sa alternativnim - riješio si se T-Koma balasta i njihovog managmenta, imaš full ovlasti za konfig po želji, vjerojatno dosta stabilniji u radu Možeš složit i kombinaciju: - jedan modem koji će odrađivat dvostruku Bridge konekciju (Internet i MaxTv) - to i Kasda skoro uredno odrađuje - na ovo poviše staviš "pošteni" router sa WAN - om na ulazu pa dijeli Internet po želji |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Premium
|
Citiraj:
Noviji TG782i koji t-com radi je sasvim uredan modem koji nema problema poput tog ST780i, a ako baš želiš nitko ti ne brani kupiti nešto ovakvo recimo: http://www.tp-link.com/products/prod...odel=TD-W8960N Podržava 8 PVC-a ako baš nekome tako nešto treba. Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
A ćuj, kako kome. Eto jedan ST780Wl baš na svojevrsnom testu i radi uz dosta masiranja prometom bez problema. Neće niti da se resetira a samo je ubaćen korektan fw, moguće hw modifikacije nisu napravljene. Ne "branim" nešto posebno ST780Wl ali se i ovdje pokazalo da uređaji puno bolje rade sa "origigi" u odnosu na T-Koma fw. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
i moze maxtv i net preko njih?? a onaj gore sta si naveo mi se jako svida al nemogu ga nac u hr jel mi mozes ako ti nije problem nac nekoliko modela a da cijena nije veca od 500kn ciljam na polovne pa cu ja odlucit izmedu njih.. ugl samo da je bolji od ovog dlinka sta imam i thomspona Zadnje izmijenjeno od: m&n. 18.05.2010. u 15:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
Svakako da je Siemens SX763 bolji i stabilniji od SpeedTouch ST780Wl, novi SpeedTouch TG782 je također bolji od svog prethodnika. Svaki uređaj ima svoje prednosti i mane, npr. neki su više a neki manje ovisni o kvaliteti napajanja, neki bolje a neki lošije "trpe" kvalitetu linije ili udaljenost od centrale. Ja doma koristim starog Siemens - a SE555 (istina bez MaxTv) i nikad problema (osim kad nešto prčkaju po DSLAM - u u centrali. U temi je već dan najeftiniji / najbolji zaključak: Nabavi Siemens SX763 ili SpeedTouch TG782 za cca 150 - 200 Kn. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|