|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Pomorac-kako na internet
Društvo,pozzz! Zanima me kako najlakše do interneta,pomorac sam i tek sam nabavio laptop i ovo mi je prvi ukrcaj pa me zanima što,kako,nemam blage da li brod ima neki sustav,što drugi rade...Da li neki mobilni internet preko nekog lokalnog operatera di već budem???Uglavnom pauze u luci će biti 48h i tu mogu pronaći neki pristup ali što na brodu!...Uglavnom vrtim ću se oko srednje Amerike |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
http://www.radiolabs.com/products/wi...ave-magnum.php Ovo ti treba,jer sa laptopovim wirelessom neces uhvatit nista. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
To jedino da mu pomogne oko jačine signala ako na brodu postoji wireless internet, ali pored ovih 1W kosa na glavi će mu otpast! ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.pomorac.net/forum/showthread.php?t=543 ovdje ima vise ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
Zato mnogi ovo kupuju,ovaj magnum, jer baca do 2-3 milje tako kad dodju u porat uhvate bar 1 otkljucani hehe |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Pokuša sam saznati ali pojma nitko nema dal na brodu ima nekakva veza,totalno glupo da nemaju ništa,tj. da ne daju ljudima da koriste internet! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
Na brodu uvijek postoji internet, no pitanje da li je dostupan svima na brodu, mislim je ali da bi poslao e-mail mora ti ga barba pogledat... EDIT: Evo kokos je to još finije objasnio, pa slobodno skype i ostale stvari prekriži dok si na brodu. Jel znaš ime broda na koji ideš?
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Don. 13.05.2010. u 15:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
|