|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
HP scanner problem
jel netko možda zna zašto HP ScanJet 3970 sam od sebe počeo skenirati slike u samo sa plavim i zelenim štihom??crvene boje vidi ali jako slabo...u čemu je problem?? crno bijelo vidi ok, al samo kad stavim opciju u boji onda sere... driveri za win7 su ok, ali software je winXP tako da se ne može instalirati slika kako scanner vidi ![]() slika kako ju svi ostali vide (mobitel ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Poštovani, prilikom skeniranja na HP skeneru došlo je prepunjenosti memorije. Sve je iskočilo i računalo se resetiralo. Nekoliko puta sam deinstalirao i instalirao HP scan-er i svaki puta se vraća prilikom novog skeniranja na file DocProc.mdi koji je na inastalacijskom CD-u, ali ne prihvaća ga i ne mogu skenirati. U početku je bila instalirana starija, pa novija verzija s interneta od HP G3110. Na drugom računalu sve radi normalno. Pozdrav Ipak sam s mukom uspio instalaciju. Hvala Zadnje izmijenjeno od: knezevic. 10.06.2010. u 08:40. Razlog: Riješio sam problem |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
meni je takav scan pokazivao na pola slike kad bi skenirao pa sam pitao jednog momka koji radi u HP servisu sta bi moglo biti, on mi je rekao da je to vjerovatno lampa pocela umirat. I kupio novi scan i to je to. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|