|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
(riješeno) Laptop Asus 3630 - ne gasi se, šteka tipkovnica i touchpad
znaci navedeno u naslovu..sto pokusati, gore je dosta friski win 7 ultimate....vanjski mis radi normlano, vj bi i tipkovnica preko usba radila normalno... ima li tko iskustva....sto se tipk i misa tice, vise manje, uzet ce se usb tipkovnicca, ali me muci to sto se ne gasi..znaci on dodje do dijela kad pise shuting down, ali tako stoji i stoji i stoji... hvala... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
To da ti steka tipkovnica se vidi iz prilozenog, jedva sam skuzio sta pises. Sto se tice gasenja, mislim da ti neki program/proces blokira da se laptop ugasi. Start > Run > upisi 'msconfig' , u 'startup' tabu disejblaj sve pa probaj ugasit. Kazes da su friski windowsi, sta imas instalirano od softvera? Kakve sigurnosne programe? Kad ti se to pocelo dogadjati? Jel prije sve bilo ok? Ono, daj malo vise info. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
nisam pisao na tom laptopu ![]() to sam i ja razmisljao, na mom kompu mi cesto windowsi - kad se gase zastanu na onom crnom ekranu gdje nudi end process - cancel i ugasi se, a na tom laptopu odmah direkno dodje na shutting down i tako stoji, stalno... antivirus je nod 32 4 , gore osnovni programi tipa skype, office i sl, probat cu to da disableam procese, pa javim... lap je prvotno radio normalno, istestiran s moje strane nakon stavljanja windowsa...stvar je u tome da nije moj, pa ne znam tocno kad je to pocelo i nekakav moguci razlog koji bi do toga doveo... jos jedna stvar, jedini nacin da ga ugasim je da izvadim bateriju i iscupam iz struje, kad drzim tipku za gasenje se ne ugasi.... probao sam ga jucer rastaviti , ima jedan hladnjak na ploci koji bude jako ugrijan(ali, koliko sam skuzio to nije od procesora, mozda od chipa od ploce? -pretpostavio sam da mis i tipk stekaju jer se lap pregrije, ali pocinjem sumnjat u to) eto, nadam se da je to malo vise info..pokusati cu danas popdne otvoriti nekakav log da vidim ima li kakvih gresaka kad se gasi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
zaboravio na ovu temu, sry... kako me nerviralo stalno vadit bateriju i cupat iz struje da ga ugasim, izvadio sam bateriju van i skuzio da onda radi normalno...znaci, bez baterije radi normalno, a kad je stavim pocnu te smetnje... RJESENO! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
pa samo drzi tipku za paljenje duze vrijeme (oko 3 sec) i onda ce se automatski ugasiti...znaci kad ti zablokira pri gasenju sa baterojom i punjecem, samo drzi i ugasit ce se...pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
ne, to nije funkcioniralo..znaci nikako ga nisam mogao ugasiti dok nisam mu kompletno napajanje iskopcao... problem je u bateriju, zbog nje se "slede" tipke i ne trzaju ...cim nije baterija u njemu, nego je samo na struji radi ko puska...vracen vlasniku , sumnjam da ce uzimat novu bateriju, ionako ga drzi na struji uvijek(zamjena za pc) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|