|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
floppyless
kroz vrijeme se tu i tamo spominjalo kako ljudi sve manje ili nikako ne koriste floppy...na kraju krajeva, sve se može sredit sa boot-select cd-om...ono kaj mene muči kako (i da li je moguće) instalirati xp ako ti je hard na dodatnom kontroleru jer on izričito traži da mu ubaciš drivere u floppy...da li instalacija xp-a skuži da nema floppy-ja i onda kaže daj mi ubaci u cd-rom te drivere? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
posudi floppy ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Floppy je car !!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Svakako jedan potpuno funkcionalan i nadasve svrsishodan prijedlog Dragona... ![]() apsolutno i u potpunosti podrzavam tu ideju.. Mozda bih dodao i to da razmislis u investiciji o FDD-u, Novi se danas več nadju ispod 50 hrvatskih krznatih... ![]() Citiraj:
__________________ |
![]() |
#8 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Meni je USB stick doslovce masakriran, te image za Amigin floppy, za Amigin hard, imao sam negdje i image za picekov floppy ali da me ubiješ ne znam gdije sam ga stavio ![]() ALI-usprkos svim čudesima moderne tehnologije ne dam floppy van iz kompa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma jebeš floppy. ja sam ga izvadija prije godinu dana. Ne treba mi. Kod instaliranja XP ti uopće ne treba. Otkad sam ga izvadija neman problema sa njim. A ima i više prostora u kutiji i manje kabela |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Pa kako to onda riješiti na laptopu koji dođe serijski bez flopija a i nema ga se gdje ugraditi?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
driver
|
Pa kako to onda riješiti na laptopu koji dođe serijski bez flopija a i nema ga se gdje ugraditi?
![]() |
#12 |
driver
|
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ma bez floppy se ne zivi. Kosta 50 kuna i sprijecava muke kad ti za nesto treba BAS floppy,recimo install windows-a 98 ( ima i boot cd ali poslije mi radi sranja sa A: driveom). Ako ikad budem kupio Enterprise ili Voyager,imat cu bar 2 floppyja u njemu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
http://www.bootdisk.com/ već buš nešto našao ![]() Mislim da sam negdije vidio da su to riješili, ili na sticku ili na RW mediju ne sjećam se točno... Probaj i tu: http://www.winimage.com/winimage.htm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#21 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
SCSI????????? Server???? Valja imati uvijek jedan floppy. Samo izvan kompa. Baš tu na stolu. Tako imam jedan crni i jedan bijeli. A imam i jedan USB. Čim to završi, van iz kompa i ubijem kontroler za njega.
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
... ma floppy treba i na WC instalirat ... mislim floppy mi radi probleme ??? E jedini problem koji je meni u ovih 15 - 20 godina napravio floppy je da sam naopačke spojio kabl ... ne smeta šuti i radi ... uvijek ti treba za vađenje iz sranja i uvijek radi, barem u večini slučajeva ... a to što su diskete za Q nije kriv floppy pa kupite si teflonske Verbatim diskete a ne fuči-muči i samo-briši diskete ... kada izmisle neš bolje i učinkovitije i neš kaj RADI svugdje bum povadio floppy do onda i 50 kn i barem jedan floppy svuda. Mislim imam ultra slim light notebook težak 1,5 kg debel ko BOX od CDa i nema NIŠ, USB, FireWare, LAN, IR, Modem i to je to ... mislim kada sjebeš Win ili neš doktorska dizertacija dovest ga u red ...
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Hijao....nikad vise bez floppya! Nakon sto sam stari floppy dao frendu samo zato jer je bio ruzan (crno kuciste, bijeli floppy), kao da me bog odlucio kaznit. Prvo sam imao peripetije sa SATA diskom s kojeg nisam mogao instalirat OS jer nisam imao di piknut disketu. Nakon toga sam pisao seminar za fax, i na dan kad sam trebao izlozit seminar skuzim da nemam paznih cd-a te da nemam na cemu dofurat vec gotov seminar. Praznih disketa sam naravno imao ali ne i floppy, pa sam ljut ko ris jurio kupit cd u grad (zivim u kurcu) da bi jedva stigao na vrijeme na seminar. Bilo je jos slicnih gluposti (przio 50kb txt fileove na cd-e) dok nisam iskesirao 50kn za crni floppy i otad sam sretan i bez glupih problema.Ustedi tako puno zivaca za tako malo novca ![]()
Mobile 2500+ @ 200x12=2400MHz @1,7v Buffalo Value 3200 2x512MB (6-3-3-2.5, 2.6V) @ 400MHz Abit NF7-S rev. 2.0 + Zalman plavi Tagan 380W PSU Thermaltake Silent Boost cooler Albatron 6600GT + Zalman VF700-CU Seagate 120Gb SATA Midi Tower CHIEFTEC bx-01bbsl-w, srebrno Samsung SyncMaster 957MB Logitech MX500 Windows XP |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Nemore se bez flopaca nikako, ne volim ga, dere mi zivce, posebno oni "extra format" modeli koji rade nativne samounistavajuce diskete koje ne rade niti na jednoj drugoj masini ![]() Najvise volim 5.25, na oko mekan, no daleko pouzdaniji sto se tice citanja na drugim masinama. (iz iskustva) Od C64-e nikad nisam imao havariju sa 5.25, sa starih samplera cije diskete su se fukarale na sve strane sve radi dan danas. Sve Amigine 3.5 bez greske. Problem je samo da 3.5 drive na PC-u je enigma najmisticnije kategorije i nije bez razloga omrzen, ni ja ga ne volim, al ne imati flopija je tjerati inat samom sebi na stetu samog sebe. Cesto skracuje posao i nemorem bez njega ![]() Jeli ikad tko od vas vidio 3" diskete, Amstrad? E to je MO po izradi naspram ostalih disketa ![]() Kamo srece da je to ostao u upotrebi umjesto 3.5, danas bi flopac imao veci ugled. Cuvam raritetnu kutiju i drive. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
evo ja sam floppi izbacio nedano kad sam kupio novo kučište... flopi je bijel a kučište crno zako daa se nikako ne slaže i još oni kablovi... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|