|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Prebacivanje Videa - KAMERA --> KOMP
Pozdrav Imam Sony kameru DCR - TRV 265E PAL Nabavio sam Adobe Premiere Pro 7 i sad kad hoću prebacit sadržaj na komp (capture) piše mi u Capture prozoru: Capture device offline : nono : Onda odem tamo pod Device Control> Options i imam sljedeće ponuđeno; Video standard - ja stavio PAL (i to je OK) Device brand - Sony (100% ) DEVICE Type - e sad počinje dramaturgija , naime na sljedećem popisu ; ![]() NEMA moje kamere odnosno modela DCR - TRV265E :zbunj: Kliknem na tipku Check status i dalje je offline. NE znam kaj da napravim , jer moze neko nekaj savjetovat? P.S. imam i Fire Wire kabel , i spojim kameru na komp ali komp ju nece prepoznat preko tog kabla , ne znam kako da natjeram to :wstupid: Ajte ljudi pomagajte , moram do nedjelje napravit jednu prezentaciju sa puno slika i videa i to sve mora biti u zadovoljavajucoj kvaliteti. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
neznam za ovo ali probaj program Adobe Director. koliko cujem, puno mocniji od premiera. ne samo za video nego i druge stvari |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
-->
Možda treba neke drivere ili dodatne Sony-jeve programe instalirat da bi prepoznao kameru?
EDIT: evo link --> http://support.sony-europe.com/DIME/...&m=DCR-TRV265E
Zadnje izmijenjeno od: dDario. 05.09.2006. u 23:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Možda treba neke drivere ili dodatne Sony-jeve programe instalirat da bi prepoznao kameru?
EDIT: evo link --> http://support.sony-europe.com/DIME/camcorders/D8/D8.asp?l=en&m=DCR0-TRV265E |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Glupo pitanje, ali..: je li ti firewire port uopće spojen na ploču? Inače, video ti je bolje i brže prebacivati putem FW nego usb-a tj. poželjno je izbjegavati usb zbog lošije kvalitete prebačenog videa.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Definitivno firewire, tj. IEEE 1394. USB pusti na miru. Jedino oprez što se tiče brzine, ak nisi baš redovit u krpanju winxp sp2 (i ak uopće to i koristiš) : http://support.microsoft.com/kb/885222 Kad osposobiš IEEE 1394 , capture možeš probati i sa windows movie maker 2, bez nepotrebnih komplikacija.
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
IEEE 1394 bi trebao vidjeti u network connections. Ak ga nema, provjeri u biosu, kako je flood rekao (pod integrated peripherals ili slično), jel uopće eneblan. Nadalje, provjeri da li je port (šteker) na kučištu i fizički spojen na matičnu ploču. Konzultiraj manual od matične. Nema da ne radi.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Nabavi Pinnacle Studio ... kao pocetnik puno ce ti biti jednostavnije i brzo gotovo i ima dosta velika mogucnosti Pinnacle Studio ... Premiere ostavi za vremena kad deblje udjes u zanat ... i bez greske ce ti skuziti kameru na Firewareu ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
|
Oglas
|
|