|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Oblivion ili The Witcher?
Koja je manje zahtjevna prema procesoru? Imam A 64 X2 4200+, a to su jedine igre koje planiram igrati u idućih godinu dana pa... Možda promijenim proc nakon što odigram prvu. Fala! |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Po ovome ispada da je The Witcher zahtjevniji...Čini mi se da je i u stvarnosti tako, tj. koliko se sjećam imao sam oko 20-ak fps više na Oblivionu nego na Witcheru na otprilike istim postavkama. Uzmi u obzir da to ovisi od scene do scene i jasno o samim postavkama... THE WITCHER Minimum requirements: Microsoft® Windows® XP Service Pack 2, Vista (Operating System must be up to date with the latest fixes) Intel Pentium 4 2.4GHz or AMD Athlon 64 +2800 1 GB RAM for Microsoft® Windows® XP / 1536 MB for Microsoft® Windows® Vista 128 MB Video RAM or greater with DirectX9 Vertex Shader/ Pixel Shader 2.0 support (NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon 9800 or better) 8.5 GB available hard drive space DirectX 9.0c compliant soundcard, plus speakers or headphones DVD-Rom Recommended requirements: Microsoft Windows XP Service Pack 2, Vista (Operating System must be up to date with the latest fixes) Intel Core 2 Duo 2.13 GHz or AMD X2 5600+ 2 GB RAM NVIDIA GeForce 7900 GTX or ATI Radeon X1950 PRO 8.5 GB available hard drive space DirectX 9.0c compliant soundcard, plus speakers or headphones DVD-Rom OBLIVION Minimum System Requirements Windows XP 64-bit, Windows XP, Windows Vista, Windows 7 2 GHz Intel Pentium 4 or equivalent processor 512 MB System RAM 4.6 GB free hard disk space 128 MB Direct3D compatible video card and DirectX 9.0 compatible driver; 8x DVD-ROM drive DirectX 9.0c (included) DirectX 8.1 compatible sound card Keyboard, Mouse Recommended 3 GHz Intel Pentium 4 or equivalent processor 1 GB System RAM ATI X800 series, NVIDIA GeForce 6800 series, or higher video card |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
Oboje će ti ići sasvim u redu! |
![]() |
![]() |
#7 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
#9 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Sa oblivionom sam se malo zeznuo posto nisam odmah krenuo sa glavnim questom nego sam istrazivao pa dok sam dosao do glavnog questa svi neprijatelji koji se pojavljuju su bili jednaki zbog (po meni) blesavog sistema leveliranja po kojemu nema nemoguce ili prelake borbe. Morrowind mi je po tome pitanju bio puno bolji. Bilo me strah proviriti u neka mjesta jer bi mogao pasti mrtav u sekundi.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Fala svima ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
btw ja bih izmedju te 2 igre izabrao oblivion cisto zbog expanzija i pun k modova koji su izasli u medjuvremenu mozes i instalirati ultra texture pa ce i grafika biti bolja |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Ako je Oblivion nalik na Morrowind u pogledu enginea (znam da je isti, ali možda je optimiziran?), onda je to jebada za CPU. Morrowindu je čak i X2 4600+ bottleneck jer jednostavno se oslanja u većini stvari na CPU, a GPU ga ne yebe. Inače, The Witcher je beskonačno bolja igra. Al kome se da zezati sa Bethesdinim infantilnim narativima i dijalozima te prelošim dizajnom questova i svijeta, samo naprijed. |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Osobno Oblivion. Ako želim priču, čitam knjigu. Ako se igram, želim akciju i lootanje. No, to je osobni stav ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|