|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
HP 6735s procesor
u zadnje vrijeme me počeo malo zezati navedeni laptop (star je oko 1,5 god)...ono, otvoren mi Chrome i svira muzika u Winampu, i krenem otvoriti neki prog ili nekad dok skrolam po stranici, malo mi počne štekati pjesma, i onda vidim da mi CPU na 100%, dok stanem, vrati se na 5%. Imam gore Win7....i sve je radilo par mjeseci bez problema, jedino mi je pocelo štakati prije kojih 10-ak dana. Ima li tko sličnih iskustava, ili cu morati puknuti gore nove windoze? hvala
![]() |
#2 |
FC Bayern supporter
Datum registracije: Mar 2002
|
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...ID=4053#166237 Probaj instalirat ova dva update-a za Windows 7(Operating System - Enhancements and QFEs, Essential System Updates for Microsoft Windows 7).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
instalirao sam ih sinoć, tj. samo jednog jer mi za ovog drugog javi da ga imam instaliranog. A ono, možda malo manje šteka, ali svejedno opet zna trznuti tu i tamo, samo malo manje. Inace spojen sam cijelo vrijeme na WiFi mreži, i nedaj Bože da se idem spojiti na drugu mrežu-to počne sve živo štekati, pjesme sviraju upola sporije, proc je na 100%, kursor od miša mi šteka....užas...tek za min-dvije-tri dok se to sve stabilizira, radi opet ok.
![]() |
#4 |
Premium
|
evo ovako se ponaša dok se upali: http://www.youtube.com/watch?v=tMjCr4d8U_M prije mi se to nije događalu, windowsi su se brzo podigli i nakon par sekundi je opterecenost CPU-a bila na 5%...a ovo je ocito nešt poludio!?
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
jel moguce da si u ti zadnji 10ak dana kad ti se to pojavljuje instaliro neki novi program sumnjiv? koji bi ti moga jest resurse u pozadini, takodjer moguce da si i virus pokupio. takodjer mozes provat puknut system recovery na zadnji datum dok ti je sve jos radilo kak spada. a uvijek postoji zadnja i najsigurnija opcija nacisto windowse nove |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Kada ti se tako zatuca proc otvori si task manager i vidi koji proces ga kolje... mozda pomogne (ak0o to nisi vec napravio)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|