|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
(riješeno) Front USB i kako spojiti
Ovako,imam matičnu ploču Gigabyte GA 770 DS3,i kučište no name sa 2 USB-a odispred. Sad,problem se stvorio jer ja nisam siguran/nebi htio nešto zeznuti. U manualu od matične piše da se USB spoji ovako: http://www.pohrani.com/f/16/pT/PW4rNht/untitled-1.jpg a ja imam ove žice: http://www.pohrani.com/f/44/lT/3ftP4WkO/p4210017.jpg Može li mi netko malo pojasniti kako to ide i zašto? Ja nemam DX+ i DX-? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
imas, samo sto ne pise bas DX, nego samo: D. i da, cisto ako te zanima mozda, prakticki uvijek je crna = GND, crvena = POWER, zelena = DX+ i bijela = DX-. dakle, spajas na plocu krenuvsi od izvoda 1: crvena, bijela, zelena, crna. jedan izvod nema konektora (broj 9 kod tebe na slici i inace), i odmah prekoputa njega izvod koji se ne spaja ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Radi,puno ti hvala. Mene je bunilo jer sam mislio da je jedan izvod jedan USB,a zapravo na jedan izvod idu 2 USB-a. Puno ti hvala,spasio si me! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
a, da, na jedan izvedeni USB sa ploce idu zapravo - dva USB-a ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Da da,sad mi je sve jasno. Da želim svaki USB posebno onda bi na prvom poredak žica bio 1 3 5 7 a na drugom 2 4 6 8. Shvaćam. Puno ti hvala,baš je bila muka bez front USB-a svaki put se saginjati iza kompa... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|