|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
![]() Jedno pitanje za one koji se kuže u hardvere. Imam:[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1.EXP/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG] MWinXP proSP3 Intel(R)Celeron(R) CPU 2.53 GHz 2.54GHz,1Gb of RAM ATI 6.14.10.1012 Kad gledam video na youtubu ili na kompu CPU mi je 100% i video je usporen i preskače dijelove.Audio je normalan.Iako imam najnoviji plugin za gledanje videa online i dovoljno memorije na hardu,prespostavljem da se radi o procesoru.Dali se može dograditi bolji procesor na asus p5gdc pro ili moram kupiti cijelu novu ploču? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Može se nadograditi sa P4 s775. Evo ti spiska procesora. Moje je mišljenje da su nova ploča i novi proc daleko bolji izbor kako cjenovno tako i po snazi. http://www.cpu-upgrade.com/mb-ASUS/P5GDC_Pro.html
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
radije kupi nove komponente, jer ovo sve polako vrijeme debelo gazi...
I najškodljiviji čovjek možda je još uvijek najkorisniji od svih u pogledu održanja vrste; jer svojim djelovanjem on uzdržava u sebi ili u drugima nagone bez kojih bi ljudstvo već odavno bilo malaksalo i istrunulo.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Hvala svima na odgovoru.Još samo jedna stvar. Koje komponente da kupim pa da nemam problema uopće ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |