Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.06.2010., 09:44   #1
bedess_madrfakr
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2009
Angry Molim savjet kako dobiti u Os internet?!

Možda malo retardirano pitanje ali evo što mi se događa u zadnja 2 mjeseca.
Bio sam dosta dugo T-com korisnik te sam se odlučio prebaciti na optimu (telefon,internet,tv).Nazvao optimu,sve dogovorio te su mi rekli da kroz nekoliko dana očekujem agenta koji će mi donijeti sve da potpišem.I tako došao i taj dan,agent ušao kod mene potpisani svi ugovori,....rečeno da će mi se kroz mjesec dana javiti netko za instalaciju.Nakon mjesec dana niti poziva niti instalacije te kad sam nazvao da pitam što je sa mojim ugovorom i instalacijom dobio sam odgovor.Ipak nemožemo provući naše usluge kod vas....nisi su mi javili niti sam dobio bilo kakvu obavijest da se njihove usluge neće provesti na bilo koji način....te kad sam pitao što je sa ugovorom koji sma potpisao..e tu je nastalo sranje...j**** ugovor vrijedi te kad jednom budu mogli provesti moje usluge dakle neznam..1 mjesec..3 mjeseca..6 godina...nitko nezna ni kad onda će mi se javiti... i tu je počelo vijanje po optima centrima da bih nakraju završio u j**** zagrebu da mi ponište ugovor.

Nakon tog idem u b net..jbg ako je već optima skupina neodgovornih idiota mislim da nemože i b net biti...čim sam ušao u b net dočekala me moja baba sa doslovnim pitanjem kao da sam došao na pijacu ŠTA OŠ....no dobro..iako gledam i nevejrujem da mi jedna baba od 80 godina objašnjava što je internet i njihove usluge (naravno da nema blage veze o čem se tu priča)....prvo sam bio tamo te nismo mogli potpisati ugovor tamo nego mi je baba rekla da će mi poslati agenta da potpišem ugovore....reko ok...i opet tako prošlo nekoliko dana te je došao agent...donio ugovore sve te potpisani ugovori za telefon internet i tv (3d paket + HD start paket) te mi je rečeno da kroz 10 dana će mi se netko javiti.Prošlo je nekih 3 tjedna...niti mi se itko javio niti mi je itko došao za instalaciju usluga.
Nazovem info telefon od b net te mi se javi neka toliko retardirana debilčina da sam mogoa prijeći do njega preko telefona vjerovatno bih ga ugušio rukama.....nisma mu u pola sata mogao objasniti da je ugovor potpisan i sljedećih 10 minuta sam mu morao objašnjavait da imam potpisanugovor za sve 3 usluge.Nakon neuspijelog objašnjavanja odustoa sam te poslao mail na b net službu gdje eto od maila je prošlo 4 dnaa nitko mi j**** nije odgovorio......
Da bi me sad nazvao b net agent koji je na samom početu bio kod mene i rekao mi dobar dan kada hoćete da dođem do vas da potpišete ugovor?
Kad sam mu rekao da imam potpisan ugovor odgovorio je samo sa ok doviđenja.No to što sam ga zvao u četvrtak i pitao što je sa mojim ugovorom je apslutno zaboravio kao i sve.....niti mi se javio od petka kao što je obećao da će provjeriti.

I to je to....bez usluga....moram plaćati 600kn račune jel u osijeku očigledno ide fora da ti nekoga moraš svaki dan vijat ii vući za rukav kad nekome hoćeš dati novce..

Budem se kroz pola sata prošetao do b net pa vidio što je sa ugovorom....
bedess_madrfakr je offline   Reply With Quote
Staro 28.06.2010., 10:17   #2
amilo1538
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2010
Mogu ti samo ovo reć;

sliča priča je bila sa prijateljem. Nije htio t-com, optima nemože pružati uslugu dsl-a a on nema bnet.

Da ne dužim: s optimom ima samo telefon, a internet krade od nekog susjeda

predlažem isto ako ne upali sa bnetom.
amilo1538 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 28.06.2010., 11:38   #3
bedess_madrfakr
Banned
Moj komp

evo bio sam kod b net i ispostavilo se (kao....:\ ) da je sve uredu ali tv je na mog staroga a ugovor je potpisala moja stara pa im treba mjesec dana da prebace vlasnika..
ali neka se neživciram ništa da će mi se navodno za 7 do 10 dana javiti netko iz b net..

pa eto dajem im još tih 7 dana čekanja pa čemo vidjeti onda :\
Staro 28.06.2010., 12:15   #4
Joke
N00B
Moj komp

Joke's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Ali to je isto pomalo glupo, isao si sa t-coma kojeg svi pljuju na optimu koja je totalno u k.. ne kao ISP vec kao firma!
Staro 28.06.2010., 15:22   #5
bedess_madrfakr
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor Joke Pregled postova
Ali to je isto pomalo glupo, isao si sa t-coma kojeg svi pljuju na optimu koja je totalno u k.. ne kao ISP vec kao firma!
u t com plaćam skoro 600kn što bih u optimi plaćao 360 kn
što ću sad u B net plaćati 313 kn sve

duplo manja cijena će me izaći sad za brži internet
Staro 28.06.2010., 22:26   #6
joe black
Registered User

U optimi bi valjda plaćao 260 kn ( telefon, internet i tv ) ?
joe black je offline   Reply With Quote
Staro 29.06.2010., 03:08   #7
amilo1538
Premium
Moj komp

Nisam siguran koliko bi sve plaćao, ali na b net možeš gledati na više televizija sve programe, a na optimi nemožeš.

Jedini razlog mog prelaska na bnet. A tu je sad i brzina od 8 mb/s, pa nema razmišljanja...
amilo1538 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno