|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Pa svi fushaju danas, strashno ...
Mislim aj da uzmeš Gericom, Acer, Asus, ... nego odeš i zemeš Mobile Worstation HP nw8000 i fino sve raspakiraš posložiš počneš instalirat, našarafiš sve kaj ide, složiš dock station ... i sutra dan više ne radiš napamet već rano ujutro dok još prsti ne znaju di su tipke pa moraš pogledavat di su tipke ideš spojiti komp sa ostatkom mreže i počneš ukucavat fixni IP 192.186. ... WTF? idemo ponovo 192.186 ... a :confused: počneš koristiti 1% mozga, izbaciš jedan i drugi krmelj iz oka pogled na keyboard a kad ono tipke idu 1,2,3,4,5,8,7,6,9,0 ??? A ništa eto i na top modelu jednog uglednog HPa ipak nepismeni ljudi slažu tipke, aj da su slova, već brojke ! A niš u ponedjeljak na servis i dobar dan ... ja bi da mi složite tipke kako idu, mene su učili brojat 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0 a ne 1,2,3,4,5,8,7,6,9,0 osim ako nije to neki novi standard ... strašno.
![]() |
#2 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Napisao si kao da su Gericom, Acer i Asus i svi ostali zadnje sranje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Ja sa HPom imam samo dobra iskustva. Mijenjaju, popravljaju, user support i sve za 5, samo sam htio komentirat kako je Quality Check pao svugdje pa čak i u HP-u. Nisam mislio da omalovažavam neki notebook ili tome slično već sam samo htio kako sam gore naveo napisat kako je QC čak i na top modelima uglednih pao na niske grane. Inače IMHO notebooci se dijele na IBM i ostale ... u toj nakupini ostalih bi išo Compaq (kojeg više nema a HP mu nije ni do koljena), TwinHead, SONY, HP, Siemens, ...
![]() |
#5 | |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
od LemilicE
|
Ja imao prije puno godina ASUS PIII 500MHz Odličan prijenosnik dok mi sestra nije prolila fantu po njemu ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
mislim nije loš ibm, ali nisam baš siguran da bi mi prvi izbor bio... ipak pod top bi stavio onaj hp sa fire gl grafom (nešto-8000 model), tošibu m30x/qosmio i hp 7010 i naravno končar ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
to stoji... hp 8000 - bljak ![]() ma tak i onak je to malo tu mač para... al samo povlačim (financijsku paralelu) sa ibm modelima. kao pisaća mašina su dobri, ali ako ne planiraš potrošit 15/20k kn na ibm-ovom odjelu lapova, više ni ne možeš dobiti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Apropos kvalitete i fusheraja, nedavno sam imao prilike raditi sa dva hp pavillion laptopa za americko trziste, jedan je centrino 1.5, a drugi je athlon xp-m 3000+. Moram samo reci da je razlika izmedju njih i laptopa za europsko trziste u kvalitete *VELIKA*. Razlika u popisu opreme i svemu ostalom je znacajna, ali ne toliko primjetljiva.
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ja se slazem laptopi se djele na IBM i ostalo, IBM sta god vi rekli radi takve strojeve da je to strasno ![]()
![]() |
#13 |
Junior Member
|
Podsjecate me na kompjuterske strucnjake koji su prije 5-6 godina djelili kompjutere na "brand name "= kvaliteta, i ove kaj s esami sastavljaju -manja kvaliteta. tak je sad i kod laptopa, bolja je graficka nvidia mx 440 u IBM-u , od ati 9700pro u gericomu ![]()
__________________ |
![]() |
#14 |
Premium
|
e vidis nije tako kolega, ako kupujes laptop kupjes ga jer ti treba PRIJENOSNO RAČUNALO a ne nesto od 3.5 kg sa desktop komponentama... vidis ja radje imam Intel Extreme pice of shit i PRIJENOSNO RAČUNALO nego neki 3.5 kg teski desktop replacemant... To je moje poimanje i nemoras se slagat...
![]() |
#15 | |
Junior Member
|
Poimanje ti je apsolutno OK.. Al to kaj tebi treba imaju svi proizvodjaci.... A stvar je osobne prirode i kompromisa koliko tesko i velik laptop hoces... Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Moderator
|
Citiraj:
gle zemi bilo koji ibm i stavi ga uz moj i samo usporedi ekrane, a onda možemo i koji test provuć. gerikom sam se uvjerio da je apsolutno ne kod kupovine. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
... saga se nastavlja ... uredno su zamjenili tipke ali su isporučili krivi port replicator ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Premium
|
syss ja postujem toshibu hp i druge old school igrace, alienware je samo glupi brand koj se namece, gle ja vjerujem u IBM to mi je ko bog, al ja sad sebi gledam ubost novi laptop i to Hp Nc62xx serija... iako mislim da ibm ima najbolje laptope, isto mislim da je a64 fx55 super procesor al ga necu kupit jer ja za njega nemam potrebu...
![]() |
#24 |
Premium
|
http://www.pcmag.com/article2/0,1759,1758200,00.asp ja kad bi uzimo uzeo bi sporiji procesor i 1 GB rama najradje bi uezo t42 al punooo kosta
![]() |
#25 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Re: Pa svi fushaju danas, strashno ...
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
tipkam puno a gle ne kanim ga kupit bez bar jedno 1h tipkanja u ducanu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Premium
|
Update za HP nw8000: sada ne radi i Č na tastaturi ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Moderator
|
ma trebo si gerikoma kupit ![]() čovječe nemreš vjerovat da tolko problema sa takvim lapom se dešava. sve više i više sam sretan radi svoje kupovine kad čujem ovakve stvari. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|