|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Windows 7 - gubi se LAN veza s routerom
Pozdrav Ovako, muči me jedan problemčić sa ruterom. Na Optimi sam i dobio sam onaj Huawei wlan ruter. Poštelao , sve radi. Međutim tu i tamo se zna dogoditi da ujutro upalim komp i ko da komp izgubi IP adresu od rutera. Ruter radi, linka ima ali ne radi net. Moram ga restartat. Mislio sam da je problem u routeru pa sam uzeo Edimax ...problem je isti. Komp u sigu i mrežna integrirana. P.S. Ako recimo navečer ugasim komp i spojim se na wlan preko moba , gotovo sigurno se gubi internet ujutro ![]() Mod je promjenio naslov teme. Ne gubi se Wlan veza jer je router spojen UTP kablom ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 26.04.2010. u 15:21. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
nitko nema ideju? svaki puta poslije restarta moram u device manager i disable ethernet kontroler pa enable. Nakon toga router proradi... EDIT: Pošto je DHCP uključen pokušao sam staviti fiksnu adresu na ethernet kontroler ...funkcionira do restarta. Što je najbolje , u Network and Sharing centru (W7) piše da sve normalno radi , vidi se full path do interneta....a neta nema ![]() Zadnje izmijenjeno od: Pantera-N. 28.04.2010. u 10:44. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Imam dva eth. controlera na matičnoj i na oba zeza. Neznam , možda je do optime , jer kolegu muči sličan problem (Gigabyte ![]() Neznam, ništa mi više ne pada na pamet pa sam povečao lease time u routeru , možda ga to zeza (iako nema logike jer je podešen na 24h) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|