|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
XP zamrze pri prvom podizanju
Imam sljedeći problem koji mi se nedavno pojavio: Kod podizanja Windowsa Welcome Screen mi predugo stoji i nakon toga se pojavi Desktop pozadina bez ikona i dalje ne mogu ništa. Kad restartam komp, nakon toga sve bude u redu. Ovo mi se pojavljuje, dakle, samo pri prvom podizanju sustava, a nakon restarta sve ide normalno! Znate li u čemu bi mogao biti problem? Windowsi su friški (XP Pro SP3), a i provrtio sam sam sve sa antivirusom, nema ničega. Ne bih htio da oprt moram sve rušit... Zadnje izmijenjeno od: bjede. 28.04.2010. u 19:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi probao nakon sta dobijes desktop bez ikona (i taskbara?), pokrenut explorer preko task managera? U safe mode "prolazi" sve ok? Sto imas sve u startupu, koji antivirus koristis? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Kako misliš ovo za safe mod "prolazi sve OK"? Normalno ulazi u Safe Mod ako na to misliš. Koristim AVG Free (znam da mnogi govore da nije baš kvalitetan, ali meni se pokazao dobar) i Trojan Remover. U Startupu sam dosta toga isključio, tako da su mi sad još uključeni AVG, Java, CCC (ATI) i uTorrent? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi probao iskljucit CCC u startupu i izbrisat AVG (samo za probu)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Napravio sam System Restore i čini mi se da je problem nestao. Vidit ću kako će se laptop dalje ponašati, pa ako opet bude problema, stavit ću ovdje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|