|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() Na XP-u nisam imao problema s time (znači snimati zvuk što se čuje kada se npr sluša Winamp ili radio postaja na netu) no na W7 neće, isti je PC, čak je software za zvuk (Realtek sučelje) isto te je isto podešeno kao što je bilo na XP-u... -koristio sam Cool Edit na XP-u, no ovdje uopće nema signala (kada se odabere monitor level, onda ekvilajzer skače kad mjuza svira, no na W7 TIŠINA a muzika mi svira, blast... Našao sam druge programe - jednostavnije, čak su NO.1 i na XP-u rade bez štimanja, a na W7 nikak, i opet dok muzika svira nema signala... -inače mi W7 radi super, i sve drugo što mi na XP-u nije radilo-radi mi na W7... osim ovoga snimanja zvuka, bezveze... Što bi trebalo pročačkati po W7 da proradi? -nemam zvučnu karticu nego koristim integriranu (Realtek HD Audio bla bla)
![]() |
#2 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
|
![]() Ovo nije riješeno jer mi u W7 i dalje nema koristi od snimanja mjuze sa neta Citiraj:
ZNači problem je softverski, samo imam osjećaj da se to nikad neće riješiti jer je kriva sama sedmica ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi pregledao sve (probao reset na default), sve opcije u Realtek HD audio manageru? Da ipak nesto nije oznaceno (kojim slucajem) tamo na "Environment, Equalizer" itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ništa od tih glupih opcija nije uključeno, siguran sam. S kojim god programom da snimam, uvijek je tako, a na XP-u je uvijek sve OK Dal još neko ima takvih problema? :-(
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|