|
![]() |
#1 |
Guest
|
installshield error
danas isao staviti nove drivere za zvuk kad mi ovo izbaci kod deinstalacije i instalacije: http://i39.tinypic.com/2ajxvnm.jpg google ne izbacuje nista korisno, pomozite ako boga znate ![]() Zadnje izmijenjeno od: CyCl0p$. 24.04.2010. u 00:11. Razlog: prevelika slika |
![]() |
![]() |
#2 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Rollback na starije drajvere?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
nije do drivera, nego do installshielda, probao sam i druge instalacije. |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi napravio unistall drajvera (starog), i KB888111 updatea restart.. U safe mode pocistis sve sto je ostalo od realteka sa driver cleaner, i onda probas sa installom updatea i novog drivera? Manualno preko device managera nisi probao "povuc" driver? Mozes bacit oko tu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
Citiraj:
ovaj update nemam i koliko vidim nije za win7. manualno sam preko device managera uninstalirao driver i zvucnu, pa u safe modu cleanerom pocistio. izguglao sam i ja taj link i nije mi pomoglo. u medjuvremenu sam se sjetio napraviti system restore od prije 10ak dana i problem je i dalje prisutan, ali barem imam stare drivere jos (trebaju mi bas realtekovi zbog control panela). hvala na trudu, ako ima jos ideja..,jer meni nista ne pada na pamet osim rusenja windowsa ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Možda malo glupavo,ali si probao pokrenuti instalaciju kao admin? Ne pada mi ništa pametnije na pamet.Probam iskopat nešto,pošto i sam iam realtek,a sve radi uredno kod instalacije drajvera.
![]() |
![]() |
#7 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
mansky, jesam, to sam prvo ![]() joke, kuzim zasto si mislio, u erroru pise windows xp, e sad zasto...pitaj boga |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
U pitanju ti je Local Settings/Temp Instalacija nema ovlasti nad doticnim folderom. Ja sam rjesio sa Take ownership-om: http://www.howtogeek.com/howto/windo...menu-in-vista/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
ne pomaze, sad javlja -5004 : 0x80070005 ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|