|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
canon ip4000 - zacepljena tinta
Problem sa navedenim printer (canon ip4000) sa tintama odvojenim (crna, crvena, žuta, plava i jos jedna crna) sve boje i tekst normalno printa ali crvenu nikako. mijenjana je ali isto nece. probao sam i sa originalnom i isto nece. pretpostavljam da se zacepila strcalilca ili nesto (nekuzim se uopce u to)... pitao sam po ducanima i servisima ali niko to ne radi help! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
A čuj, taj printer ima već i godina iza sebe, nije više ni čudo. Ali imaš već sličnih tema ovdje na forumu gdje se savjetuje šta i kako. Malo searchaj i naći ćeš a i na netu imaš tutoriala. Al svede se na to da skineš glavu za printanje i potopiš je u alkohol ili neko otapalo za boje (bilo je u makro-mikru baš za to, mislim), pustiš preko noći i moliš boga da će proradit. Uspjeh nije zagarantiran.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Imaš to tekučinu za čišćenje == 70 kn 100 ml Made in China ili 70 kn == 50 ml Made in KMP (Eu) Samo ukoliko su pregorijeli grijači ili je začepljenje dubinsko. ==Bačen novac |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Jedno pitanje nevezano direktno za temu... Imam IP4600, tek od neki dan u uporabi s još uvijek originalnim bojama... Zanima me koja zamjenska je najbliže originalu što se tiče ispisa, a i sušenja boje na glavi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() BTW ovo kod svebee tinte ORINK iskreno meni su bile katastrofa(neznaci da ce i kod vas) cistio sam glavu min 15-25 puta nikad nisam uspio dobiti cistu crnu i žutu...i dosta se brzo suše...ako vec mislite zamjensku probajte koristiti print team mislim da ih ima i u protisu
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|