|
![]() |
#1 |
Casual gamer
Datum registracije: Jun 2007
|
LG W2261 VS Acer H223HQ - HITNO!
Dakle,trebam poprilicno hitno pobjednika ovog dvoboja. Oba monitora imaju vrlo slicne specifikacije. Trenutno imam 2 ponude,1 od svakoga,cijena ista: 1000kn. Acer zapakiran,LG koristen (od clana ddoxy-ja). Dakle,nisam imao iskustva s Acer-om pa nisam siguran sto je bolje. Vidio sam da je pobrao dobre ocjene i Acer,ali i LG,kojega BUG prolasuje njihovim izborom u kategoriji 22". Dok recimo H233 monitor,23" proglasuju Best Buy-om,a dosta je slican H223. Dakle u nedoumici sam. Znam da oba monitora imaju TN matrice,tako da ne bi trebao ocekivati nekakvu bolju sliku na jednom. Zanima me isplati li se uzeti zapakirani Acer koji ima skoro identicne specifikacije kao i LG. Zadnje izmijenjeno od: Nixis. 14.04.2010. u 18:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
aka Sizif
Datum registracije: Oct 2008
|
...ne znam kakav je LG no kupio sam Acer H223HQ i ugodno sam se iznenadio. Samsung 2220LM koji sam imao pokraj gore navedonog ima smiješnu sliku. Nisam odmah skužio da ima nekakve gey touch tipke koji mi totalno idu na k... jer se pale svaki puta kada pališ monitor no osim toga sve ostalo ima jedan veliki ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|