|
![]() |
#2 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Iskustva možeš naći ovdje, osobno neznam ništa o tome: http://cafe.mobil.hr/threads/66292-H...ense-UI-update
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
da, bas sam naletio na tu temu, ikoliko sam skuzio, postoji mogućnost da dodje do nekih komplikacija, a kako mi je uređaj kupljen u vipu i imam garanciju, u Agram servisu bi mi to trebali napravit besplatno, pa cu ih sutra kontaktirat i otic do njih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Xulos :)
|
Stavi 2.1 : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=673394 Btw dao sam ti link , samo malo da pogledas... Al ako te strah nosi tamo u onaj servis da ti oni stave 1.6 i mirna bosna....
![]() |
#5 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Odi u Agram servis i stavit će ti 4 free. Ovaj rom što ti nudi xulos je ok, ali je i dalje testna beta verzija sa dosta bugova, eventualno 1.6 (CM4.2.15.1) verzija ali mislim da je sve to van opsega ove teme. Možda se i vidimo u Agramu. ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Prvo ih nazovi pa pitaj detalje da ne bi bilo kasnijih iznenađenja u vidu računa za rad i sl.
![]() |
#8 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Mozda ne bi bilo na odmet spomenuti neke poteskoce sa trenutnom verzijom softvera umjesto misljenja da bi noviji soft bio bolji za taj uredjaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Xulos :)
|
Citiraj:
Zato i kazem ako mu se da igrati nek proba sam, ako ide na sigurno ode tamo i oni to rijese za cas posla ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Danas nisam stigao otic ni nazvat, ali naravno da cu ispitat da nebi bilo na kraju nismo znali |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Zbog ovog odvratnog vremena, nisam nikako ulovio da odena Zitnjak da mi naprave upgrade, pa sam to doma sam napravio. Sve je ok, samo mi jedna stvar bas nije najasnija. Naime meni je bio rom verzija 2.xx.x.x a stavio sam 3.xx.x.x i sučelje se promijenilo i sve super slajka, ali kad odem vidjet koja je verzija meni i dalje pise da je 1.5, a milim da bi trebalo pisat 1.6? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
http://www.htc.com/cz/SupportDownloa...at=2&dl_id=776 Ako je mob kupljen u VIP-u, upišeš dolje serijski broj moba, i trebao bi ti biti omogućen download. Ovo je verzija bez Sense-a i MISLIM da je to 1.6 (ne mogu tvrditi jer sam stock verziju imao svega par sati prije par mjeseci ![]() EDIT: Zvekneš li ovaj update, ostao si BEZ HTC Sensea, i jedini službeni način je odlazak opet u servis da ti puknu image sa Senseom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|