|
![]() |
#1 |
Pokemon prve generacije
Datum registracije: Sep 2009
|
Daljinac za mobitel
Ovakoc... Imam Nokiu 5800XM i ideja je slijedeća... Napraviti ili kupiti postolje za mobitel, prikopčati ga na zvučnike i povezati ga s nekim remote controlerom... Ukratko napraviti neki kvazi hi-fi od mobitela... Eh, problem je taj daljinski. Trebao bi komunicirati s mobitelom preko Wi-Fi ili bluetootha (pretpostavljam da bi imao daleko veće sreće s ovim potonjim). Da li tako nešto postoji? Google nažalost, barem što sam tražio, uglavnom izbacuje kako napraviti od mobitela remote controler, ne obrnuto. Ovako, pošto sam i sam programer, tražim doslovno bilo što. Od gotovih daljinaca do snippeta / source codova za tako nešto. Pošto nemam apsolutno nikakvog znanja u ovome području, ako je problem trivijalan ili banalan, ispričavam se što otvaram kompletan topic za glupost... Ukratko i uglavnom, tražim apsolutno bilo što da napravim remote controler za Symbian S60v5. Unaprijed se zahvaljujem... ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
neznam kako radi/ako uopce radi na toj nokii, ali na SE mobitelima uredno radi super bluetooth hack. to je mala java aplikacija s kojom mozes upravljat vecinom funkcija na nekom drugom telefonu. ali zapravo i nije neki hack, jer te treba prihvatit na tom drugom telefonu, sto tebi i nije problem. ja sam znao cimat ekipu, mozes svasta, pustat muziku, pojacavat, smanjivat, zakljucat tipkovnicu, pritisnut bilo koju tipku na tipkovnici, citat poruke itd.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pokemon prve generacije
Datum registracije: Sep 2009
|
Mogu patchat sve osim korisničke gluposti. Zadnje izmijenjeno od: Router. 27.04.2010. u 17:47. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|