Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Pisači i skeneri
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.04.2010., 22:05   #1
njuskalo
Premium
Moj komp

njuskalo's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Laserski multifunkcijski uređaj u boji?

Ujna me pitala dal joj mogu preporučit printer/scaner u jednom al da je laserski i da printa u boji... Iskreno nemam pojma šta će joj tako nešto, pošto ga neće puno ni koristit (vjerojatno manje od prosječnog kućnog korisnika), koliko vidim na nabava.net najjeftiniji je KONICA MINOLTA magicolor 1680MF u linksu za 1579kn... Dali taj valja? Imate li kakvu drugu preporuku? Nikako nebi smjelo biti preko 2k kn...
Ili možda valjani argument da ju odgovorim od toga i preporučim neki ink jet multifunkcijski?
Hvala
njuskalo je offline   Reply With Quote
Staro 19.04.2010., 10:11   #2
Adriatix
Banned

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor njuskalo Pregled postova
Ujna me pitala dal joj mogu preporučit printer/scaner u jednom al da je laserski i da printa u boji... Iskreno nemam pojma šta će joj tako nešto, pošto ga neće puno ni koristit (vjerojatno manje od prosječnog kućnog korisnika), koliko vidim na nabava.net najjeftiniji je KONICA MINOLTA magicolor 1680MF u linksu za 1579kn... Dali taj valja? Imate li kakvu drugu preporuku? Nikako nebi smjelo biti preko 2k kn...
Ili možda valjani argument da ju odgovorim od toga i preporučim neki ink jet multifunkcijski?
Hvala
Skup sport

Ink jet je puno isplatljiviji
Adriatix je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge