|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
(riješeno) System time - ne pokazuje vrijeme kako treba
Imam problem sa system time (satom i datumom) u donjem desnom uglu. Naime u zadnjem periodu niti sat niti datum nisu točni. Upalim jednom komp i pokaže poruku: Invalid system-time detected. Please check and correct your local system-time setting. OK. Podesim sat i datum, pritisnem apply. Slijedeći put upalim komp i opet netočan datum i vrijeme, ali više nije izbacivao gornju poruku. Preskenirao sam komp sa NOD32, Ad-Aware, Malwarebites i ne pronalazi ništa. Zašto nakon gašenja i paljenja ne ostanu ispravni datum i vrijeme, nego se postavi nešto bezveze? Hvala na pomoći! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Promijeni bateriju.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Hvala! A sada malo možda glupih pitanja: 1. Da li se prilikom promjene baterije mogu pogubiti neke postavke biosa? 2. Da li su te baterije iste za sve matične, ili se razlikuju za pojedine matične ploče (imam neku matsonic-ovu matičnu, ali moram uopće pogledati koju)? 3. Prije nego raskopam komp: Da li su to neke posebne baterije ili one kao za satove što se kupuju kod urara? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
2. Velika vecina je ista, trazis model CR-2032 Klik 3. Komp ne raskopavas, vidis je na mbo kad otvoris stranicu, lagano za izvadit. Samo pazi, vadis samo bateriju, znam slucajeve kad su likovi istrgali skupa sa plastikom koja ju drzi. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
1. gube se postavke BIOS-a koje si mijenjao tj. sve se vraća na default vrijednosti 2. manje-više su iste već godinama na svim pločama. Svejedno je preporuka nabavka nove umjesto skidanja s druge ploče. 3. baš takve kao za satove (model CR2032). Imaš ih kod urara, u foto radnjama,...
![]() |
#6 |
Premium
|
Sve jasno! Puno hvala!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|