|
![]() |
#1 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
![]() SISAK – Trojac koji je 30-godišnjoj Siščanki još 2003. godine instalirao Internet vezu, zaradio je kaznenu prijavu nakon što je utvrđeno da su se neovlašteno koristili njenom lozinkom i imenom, te se njihovo korištenje Internetom naplaćivalo njihovoj »žrtvi« . Brat oštećene slučaj je prijavio u prosincu prošle godine, tvrdeći kako zna tko su počinitelji koji su njegovoj sestri nabili oveći telefonski račun. Evo tekst iz današnjeg novog lista(copy pejstano). Mislim da je svaki komentar suvišan ![]() Pa da li netko u tom novom listu pregleda članke prije nego što idu u rotaciju,prije par mjeseci su imali biser sa "DEALERIMA" umjesto DIALERI
![]() |
#2 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
LOL, sad sam se sjetio sebe, tak sam i ja prije mislio, pa sam žico starog da mi donese username i pass sa firrme, pa sam si ja fino napravio connection i surfo na firmin račun. ![]() Ajde dobro, bar se firma bila super korisnik pa je bilo ful jeftino. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
tualatin maniac
Datum registracije: Feb 2004
|
hehe, to su oni samo prenijeli vijest ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Nije provala frenda ali copy/pastam iz plavog oglasnika: PIV AMD 2.4 GHz, 40 GB HDD, 256 MB DDR, CD-RW, DVD, monitor 17", digitalni, :clap: :clap: :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Biseri Novog Lista-pročitajte
Citiraj:
Kad novinari uče informatiku na placu ![]() |
|
![]() |