|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Preporuka za CoolGrafx
' Moja trenutna AIW 9600XT je nedavno pocela kašljuckati - preciznije cooler je poceo zavijati. Ili je tolerancija ležanja pocela dihtati ili je xy razlog, više nije bitno...otišao sam sa CK-om u ducan i kupio prvo sto su imali a paše na ovu grafu. Kako me ovo podrucje "ubitacno" zanima poslušao sam preporuku i uzeo Titan TTC-CUV 3AB-DIY Da stvar bude gora jos sam i ponjeo kartu sa sobom, no ajde, svatko se moza zabuniti. Nazalost, zbog podmuklog kondica koji se bas nakeljio tik do proca ovo cudo nije moglo sjesti ![]() No i tome se doskocilo pa je CK izturpijao malo udubljenje kako bi mogao i taj kondic uci kako treba. Nakon toga usljedio je najgori tuš...sada opet nije mogao sjesti jer mu smeta bezobrazno mali element (sexy kondic) koji se podmuklo smjestio visinom tik malo vise od proca ![]() I sto je preostalo, dobro je pastiran i pritisnut do max-a koliko dozvoljava ovaj micro gnjavator element. Nekako se tjesim zbog znatno vecih gabarita i povrsine Titana, valjda ce to kompenzirati ne savrsen kontakt sa procom (ipak ga kako-tako sa pastom ima) Kako ne igram nista te osim ciljanih programa i codiranja nema tu neke opakije torture za karticu a za sada kartica radi bez problema i zamrzavanja..trebam li se brinuti? I sto mi preporucaju vlasnici AIW-a ili promocurniji ATI-evci za neku pasivnu soluciju ili jednako tihu aktivnu, ali smije maksimalno uzeti jedan PCI utor (ionako je share-an) ???? Naj radije bih pasivno, ali da moze leci na proc bez da mu ova bitanga smeta na putu. Molio bih linkove i slike (ducan) Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
ATI Silencer, tih i još k tome baca topli zrak van iz kućišta ![]() http://www.arctic-cooling.com/vga1.php Mislim da ih imaš i Linksu i Hgspotu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ako ti novci nisu problem-možeš uzeti i VF700 AlCu, tih je dobro hladi a i moći češ ga iskoristiti i kad kupiš neku novu grafu. Isto Links ili Ve-mil. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
8-bit Gen.
|
A joj, bas sa pomislio da : http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=41 prolazi kad pise 9500-9700, aludiralo mi je da to znaci i 9600AIW ? Cak i ovdje tvrde : Kompatibel mit ATI Radeon 9500 - 9800 Pro/AIW/XT/SE ( http://www.caseking.de/shop/catalog/...oducts_id=1685 Jel to onda siguno out? Ova igra znaci : http://www.atruereview.com/zalman_VF700/index.php Zar nema neceg pasivnog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
8-bit Gen.
|
Eh, sad ispade da i neke 9600 ne prolaze ![]() : http://www.atruereview.com/zalman_VF700/vga_cooler.php Boze, da je to neka ultra High-End kartica jos bih i svatio ali ovoliko gnjavaze za jednu srednju klasu kartice....svasta.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
|
Probaj grafu u ruku, pa u Linksov servis-možda imaju koji raspakirani da ti mogu probati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
8-bit Gen.
|
Ma da, morati cu to ponoviti, nosili smo mi zadnji put samo je bilo pred zatvaranje i nesto kao : "Ako kartica nije kupljena kod nas..." Znas pricu. No Links je prilicno susretljiv i ljubazan pa cu opet navratiti kad stignem, na kraju i Titana sam isto kupio bas tamo, pa koji legne kako treba odma kupujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Mislim, kad si već apsolvirao Titana ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Budem ih sutra zvrcnuo da vidim kad će imati dotičnu na lageru ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Kad smo vec kod toga, trebo bi i ja zamjenit hladnjak na grafi, ovaj originalni je Titanov (bakreni) i poceo se cudno glasat pri paljenju kompa i onda se utisa sto znaci da je pred riku jer sam ga vec ocistio. Pa sto predlazete za 9800 a da nije Silencer jer ne stane od pasivaca (piramidica) na memoriji i da nije nesto pretjerano skupo?
![]() |
![]() |
#12 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() ma nije od toga nego stvarno zna cvilit nekad a i iritira me sto je jako glasan tak da bi mu dobro dosla zamjena. Pikiram tog Zalmana VF700 al mi je malo skup i nisam ziher jel bi iso na ovo cudo od grafe?
![]() |
![]() |
#14 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
A valjda bi se i dao namontirati kroz one rupe na piramidici, to bi bilo idealno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Ovaj za grafu je ionako sitna lova pa se nisam koristio svojim haustor dilerom ![]() Detaljnejše u PM. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|