|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
AMD vs. Intel - gaming performanse
umjesto i7 920 trebao je bit 930,skuplji je oko 100kn ovo je isto greška "DIMM utora su četiri sa podrškom za maksimalno 1GB DDR3 1333MHz memorije." za ovu intel matičnu Zadnje izmijenjeno od: m4x. 04.04.2010. u 10:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Po ovome su Athlon II X4 630 i i3 530 best buy.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
http://www.pcekspert.com/articles/749-3.html popraviti HyperX memoriju karakterizira plavo-srebrni heatsink te veža brzina... http://www.pcekspert.com/articles/749-4.html popraviti Obje ploeč su solidne
![]() |
#5 |
Guest
|
Dobar test. Iako bi ja rezultate malo "drugačije" interpretirao. (pošto je "naglasak" bio na igranje) Mislim da je ovaj test dobro pokazao kako dobitak nije baš neki što se tiče igranja, odnosno ulaganja u proc zbog igranja. Za ove igre koje rade u prek 100fpsa ne vidim nekog smisla jer svi znamo da prek 90% populacije ima LCD kojem je lock na 60Hz-a. Mislim da kada se pare od neke konfiguracije pretoče sa CPU-a i dodaju za bolji GPU da će osoba imati puno više dobiti. Pogotovo ekipa sa ~1920x1200 rezolucijama. Jer dolazit će nove, više zahtijevne igre, a njihova će rezolucija biti i dalje 1920x1200. Proc više neće igrati neku veliku ulogu ako je u njega uložio jer će ga grafa kočiti, dok u kontra primjeru jača grafa će mu osigurati puno veći komfor. Da, proc će mu opet zbog svoje sporosti "lockati" max FPS na manju razinu, ali će igra i dalje solidno u 90% slučajeva raditi. IMO veće ulaganje u CPU naspram GPU-a će pružiti kratkoročno bolje perfomanse, dok će veće ulaganje u GPU naspram CPU-a pružiti solidne perfomanse, ali na dužu dionicu. (pričam o igranju u recimo 1920x1200 sa max detaljima i nekim AA-om) Ovo sam napisao zato jer je u tekstu ipak korištena 5870 koja košta prek 2.5K kuna. Tako da štednjom na CPU-u i ulaganjem u ovu grafu će se dugoročno IMO više isplatiti nego ulaganje u jači CPU i neku 5770. My 5 cents ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Što se tiče "budućeg testiranja za par mjeseci", ako ste u mogućnosti, testirajte procesore u Battlefield: Bad Company 2. To sigurno zanima mnoge igrače ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|