|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Preporuka diplomskog rada
Ej, ekipa, evo došlo vrijeme da odaberem diplomski rad. Profesor (iz informatike) mi kaže da nema popisa tema već da sam odaberem temu pa da dođem do njega. Pošto nisam siguran hoće li mi on dati literaturu, htio bi čuti neke vaše prijedloge za diplomski rad, naravno vezan za računala a da se može naći pošteno literature. Jedna od mojih ideja je "Antivirusni programi" ili pak "Antivirusna zaštita". |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
mozda potrosnja racunala il tako nest. nije losa ni ideja antivirusni programi. a mogo bi i kopirat razerov sticky o OC-u ak ti naravno dopusti il nest svoje napisi. OC je jedna zanimljiva tema.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Vidis, OC mi nije uopće palo na pamet... Samo me strah koliko ću literature iz toga nači... Našlo bi se možda nešto na englekom, al bi mi treblo na hrvatskom, ne zbog nepoznavanja jezika vec zbog skeniranja i prebacivanja u word. EDIT: Naravno, za svaki članak koji bi uzeo sa ovog foruma pitao bi njegovog vlasnika za dopuštenje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Razmisli si i o temi recimo SPAM.
![]() |
#5 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
hmm, aaa sta mislis "Utjecaj Fleksove i IceDeamonove ljubavi na PcEkspert forum"
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
Ja mogu biti mentor.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Potpis Bubbe! Antivirus, spam, overclock ![]() To su teme za maturalni rad eventualno, nikako za diplomski... Na kojem faksu diplomiraš? Izaberi neku ozbiljniju temu obavezno... Nečeš u životopisu za posal stavit da si diplomira na temu nabrijavanja grafičke kartice ![]()
![]() |
#10 |
Registered User
|
vakultet :)
Pozdrav svima, evo da vas zamolim ako tko ima ikakvih prijedloga za temu diplomskog, teme su mreže, se vezano za njih, trebalo bi bit nesto sta je izvedivo na linuxu, po mogucnosti sa VM... sve prijedlozi su dobrodosli! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
Zeroshell - jel ko radio sta sa ovom distrom? bili se moglo nesto oko sigurnosti sastavit, autentifikacija ili nesto ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|