|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
problem kod frenda!
posto svi znaju o resetiranju kompa kad frend pokrene neku igru,osim ut2k4, znaci CS,ut99,mortal kombat,nba...pokrenem prime i vuru vremena ga vrtim i sve ok,o errors/0 warnings naponi su stabilni s obzirom na maxpower napajanje,+3.3v=3.254v,+12v=11.984,+5=+5.04 neznam kaj da radim,BSOD kad se javi kaze mi da pogledam disk space,ima par gigi slobodno,isto tako kaze da u biosu desejblam bios caching/shadowing ali ja nemogu to nac,radi se o ami biosu i stvarno nemam pojima kaj da radim.....fleshat bios mozda?koji bios maticna je soltek SL-86spe2,intelov chipset 865pe |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Grafička je?? neka koja pije jako puno struje?
__________________ |
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Pojavljuje se uvjek u pravilnim razmacima na istim mjestima igara? Ili kako kada?
__________________ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Ne znam, ovak mi zvuci ko da bi mogo bit problem sa driverima.... a da probate nainstalirat friske windowse sa friskim friverima za plocu AGP i graficku?
__________________ |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Powered by Ford
Datum registracije: Nov 2004
|
Slican problem je imao i moj frend sa xp1700+ na msi maticnoj (sa via chipsetom, mislim). Zamjenili smo sve zive komponente (memu, grafu, hard, napajnje) i problem je uvijek bio isti (i pod win xp i pod win98se). Tako da je vjerojatno maticna nesto u klincu (sumnjam da je proc skuren) jer jedino nju nismo probali zamjenit za neku drugu. Mozda da jedino probate bios flashat iako ni to nije pomoglo kod mog frenda.... :mad: |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
OK, po dosadanjoj dijagnostioci kvar nije softwareske prirode.. Mozes uzet svoju graficku i stavit je kod frenda? Ako radi jasno je... Ako ne radi preporucil bi da stavis i svoje napajanje...
__________________ |
|
|
|
|
|
#10 |
|
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
da probat cu to,ali problem je kaj BSOD javlja da trebamo iskljucit u biosu bios cacheing/shadowing ali to ne postoji......niti clrCMOS nije rezultirao uspjehom,a sad ja svcoju grafu na maxpower necu nikad pa cak ni onda prikljucit jednom sam imo srece kad mi je samo napajanje otislo i od onda na srot napajanja ne spajam svoje komponente!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
Junior Member
|
Onda, prvo spoji svoje napajanje a ostavi njegovu graficku... kaj se tice onog teksta o mjestu na hardu t o je glupost, meni je to znalo napisat kad je uzrok bilo slabije napajanje, ali jako rijetko, nikad vezano sa pokretanjem nekog programa , i bas nikad igre.. iako s ekod mene ne vrte bas razne igre... Shadowing u biosu je svakako preporuceno iskljucit kao i bios cacheing....iako cisto sumnjam da je to razlog...
__________________ |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Junior Member
|
Ja sam to imal do sad na svim pločama, obo je 4ta.. bios je uvijek bio awardov
__________________ |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Junior Member
|
A nisi ni napisal jel komp klokan? Probaj smanjit i agp na 2x ili 1 x kolko mozes u biosu...
__________________ |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Banned
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj: